Follow us

Τα looks της Hailey Bieber στη Μήλο που θα σε εμπνεύσουν για τις εμφανίσεις στις διακοπές σου

Τι φόρεσε το διάσημο μοντέλο στις διακοπές της με τον σύζυγο της Justin Bieber

Τα looks της Hailey Bieber στη Μήλο που θα σε εμπνεύσουν για τις εμφανίσεις στις διακοπές σου Splash/Ideal Images

Μοντέλο και μούσα των σχεδιαστών, η Hailey Bieber ξέρει τον χώρο της μόδας σαν την παλάμη του χεριού της και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Η σύζυγος του διάσημου και επιτυχημένου τραγουδιστή Justin Bieber δημιουργεί πάντα πρωτότυπα looks, τα οποία δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα από τους fashion lovers.

Η ίδια, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, λατρεύει τα vintage κομμάτια, δεν αποχωρίζεται τα αθλητικά της παπούτσια και τα oversized blazers της, ενώ νιώθει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν έχει τα μαλλιά της σε έναν περιποιημένο κότσο. Ο μινιμαλισμός χαρακτηρίζει τα περισσότερα τις outfits και εκείνη επενδύει σε χρυσά chunky κοσμήματα που απογειώνουν τις μονόχρωμες εμφανίσεις της. Με λίγα λόγια παρατήρησε το στιλ της και κράτα σημειώσεις για τις δικές σου εμφανίσεις.

Θα σου προτείναμε, βέβαια, να επικεντρωθείς περισσότερο στις τελευταίες, εκείνες που έκανε στη Μήλο, όπου πέρασε μερικές ημέρες με τον σύζυγο της. Η ίδια μέσα σε λίγα 24ώρα μας χάρισε δύο υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις, οι οποίες θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις αντίστοιχες.

Συνέχισε να διαβάζεις για να τις ανακαλύψεις.

Η Hailey Bieber παραδίδει μαθήματα κομψότητας στη Μήλο

Για την πρώτη της εμφάνιση στη μαγευτική Μήλο, η Hailey Bieber επέλεξε ένα φούξια μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, μικροσκοπική τσάντα χειρός σε αντίστοιχη απόχρωση και λευκά αθλητικά. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με χρυσά κοσμήματα, από τα οποία ξεχώρισαν οι αλυσίδες στο λαιμό της σε διάφορα μάκρη.

Loading...

Η Hailey Bieber προτίμησε και για την επόμενη της εμφάνιση ένα φόρεμα. Αυτή τη φορά ήταν ένα μίντι γαλάζιο με λεπτές τιράντες και ένα διακριτικό κεντητό σχέδιο. Το μοντέλο φόρεσε ξανά τις χρυσές chunky αλυσίδες της, τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια, τα οποία όλα είχαν την ίδια μινιμαλιστική αισθητική.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ