Follow us

Τσιμτσιλή – Κύργια | Η παρουσιάστρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού φόρεσαν το ίδιο σύνολο

Εσύ ποια από τις δυο εμφανίσεις προτιμάς;

Τσιμτσιλή – Κύργια | Η παρουσιάστρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού φόρεσαν το ίδιο σύνολο NDP

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '21 είναι τα co-ords, τα matching σύνολα ή αλλιώς τα σετάκια, που έχουν λατρέψει οι απανταχού fashionistas. Αποτελούν μία εύκολη λύση όσον αφορά το styling, αφού μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση να βρούμε ένα και περισσότερα κομμάτια, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και συγχρόνως κομψό look. Την ίδια λογική μοιράζονται και οι Σταματίνα Τσιμτσιλή και Έρι Κύργια, που εμφανίστηκαν με το ίδιο co-ord σύνολο.

Πρόκειται για ένα outfit, που αποτελείται από μία μάξι φούστα με μπροστινό σκίσιμο στο πόδι και ένα one-shoulder κοντό top. Και τα δύο κομμάτια φέρουν το ίδιο φλοράλ print σε αποχρώσεις του ροζ. Μάλιστα, το εν λόγω καλοκαιρινό μοτίβο φέρει καφέ και κόκκινες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα. Το look έχει αέρινη γραμμή και αρκετή κίνηση λόγω του υφάσματος, ενώ ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand Cristina Beautiful Life.

Πώς φόρεσαν το υπέροχο co-ord σύνολο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το φόρεσε στην χθεσινή τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της ''Happy Day'' και ολοκλήρωσε το look της με mule πέδιλα και μίνιμαλ κοσμήματα. Από την άλλη πλευρά η Έρι Κύργια φόρεσε το σύνολο του Cristina Beautiful Life στη παράσταση ''Ιππεις'' στην Επίδαυρο. Η ίδια αναβάθμισε την εμφάνιση της με ένα μεγάλο κόκκινο φάκελο και nude πέδιλα δημιουργώντας ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

Loading...
Τσιμτσιλή – Κύργια | Η παρουσιάστρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού φόρεσαν το ίδιο σύνολο

Το εν λόγω σύνολο είναι η ιδανικό για μια ποικιλία περιστάσεων: Από έναν γάμο και μία βάπτιση μέχρι τη βραδινή σου έξοδο. Εδώ θα βρεις τη φούστα και το τοπ του συνόλου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ