Follow us

Ανακάλυψε τα νέα καταστήματα Havaianas και επισκέψου τα όλα

Όλα τα καταστήματα που θα σου φτιάξουν απευθείας το κέφι με τον καλοκαιρινό αέρα και τη χρωματιστή, Βραζιλιάνικη κουλτούρα.

Havaianas Courtesy of Havaianas

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση στην παραλία με μαγιό και τις αγαπημένες μας σαγιονάρες. H Havaianas, το brand με το βραζιλιάνικο πνεύμα, έχει καταφέρει να μας κάνει να αγαπήσουμε πολύ αυτό το ιδιαίτερο καλοκαιρινό παπούτσι. Συνδυάζοντας την εμβληματική σόλα από καουτσούκ μαζί με τα φωτεινά χρώματα και σχέδια οι Havaianas έχουν αναδειχθεί ως σύμβολο άνεσης, ελευθερίας και χαράς, ενώ καθεμία από εμάς μπορεί να βρει το ιδανικό ζευγάρι ανάλογα με το στιλ της.

Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, το brand Havaianas σε βοηθά να βρίσκεις τις αγαπημένες σου σαγιονάρες όπου κι αν βρίσκεσαι με το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Κάπως έτσι το καλοκαίρι σου θα αποκτήσει περισσότερο χρώμα και χαρούμενη διάθεση.

Ανακάλυψε τα νέα καταστήματα Havaianas και επισκέψου τα όλα
Το ​​​​​​Havaianas κατάστημα στην Ερμού

Havaianas

Το Havaianas κατάστημα στο Golden Hall

Στην Αθήνα

Εάν βρίσκεσαι στην Αθήνα, θα πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς τα τρία νέα καταστήματα Havaianas.

Το brand καλωσορίζει ένα νέο κατάστημα στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού. Πλέον λοιπόν, στο νούμερο 34 της οδού θα βρεις το ολοκαίνουργιο Havaianas κατάστημα για να κάνεις τις αγορές σου.

​​​​​​Havaianas
Το ​​​​​​Havaianas κατάστημα στην Ερμού
​​​​​​Havaianas
Το ​​​​​​Havaianas κατάστημα στην Ερμού

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας υποδέχτηκαν επίσης δύο νέα καταστήματα Havaianas που βρίσκονται στο Golden Hall και στο Χαλάνδρι αντίστοιχα. Παράλληλα ο ανακαινισμένος 3ος όροφος στο Attica City Link στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε καλοκαιρινό άρωμα, χάρη στο νέο corner της μάρκας, οπού θα μπορείς να εξερευνήσεις τη νέα γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή για να είσαι πανέτοιμη για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Havaianas
Το νέο κατάστημα Havaianas στο Χαλάνδρι
Havaianas
Το νέο κατάστημα Havaianas στο Χαλάνδρι
havaianas
Το Havaianas κατάστημα στο Golden Hall
havaianas
Το Havaianas corner στον ανακαινισμένο 3ο όροφο του City Link

Στην Κρήτη

Havaianas όμως μπορείς να βρεις και στα Χανιά της Κρήτης! Πρόκειται για τo πρώτο κατάστημα Havaianas που άνοιξε στην Ελλάδα το 2016, ταιριάζοντας απόλυτα με το χαλαρό και καλοκαιρινό κλίμα του νησιού. Πλέον βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους και έτσι το φετινό καλοκαίρι, μπορείς να το επισκεφτείς για να επιλέξεις τις αγαπημένες σου σαγιονάρες για την παραλία και τις βόλτες σου στο νησί.

Havaianas
Το κατάστημα στα Χανιά της Κρήτης

Στη Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση που μένεις ή πρόκειται να επισκεφτείς τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη, μπορείς να κάνεις τα ψώνια στο νέο κατάστημα που βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos. Εκεί, μικροί και μεγάλοι μπορούν να επιλέξουν σαγιονάρες και αξεσουάρ για καλοκαιρινές εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

havaianas
Το Havaianas κατάστημα στο Mediterranean Cosmos

Στην Κύπρο

Φυσικά, το πιο καλοκαιρινό brand δεν θα μπορούσε να λείπει από την Κύπρο, ένα νησί που είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και αποτελεί το τέλειο μέρος για να φοράς κάθε ημέρα, όλη την ημέρα τις αγαπημένες σου Havaianas σαγιονάρες.

Στην Κύπρο λοιπόν, μπορείς να βρεις ένα κατάστημα στη Λεμεσό, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2017 και έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο. Εκεί μάλιστα σε περιμένει και μία μεγάλη έκπληξη αφού πλέον μπορείς να εξερευνήσεις την καλοκαιρινή συλλογή ένδυσης της Havaianas. Έτσι θα μπορείς να συνδυάσεις τις σαγιονάρες σου με τα κατάλληλα ρούχα και να δημιουργήσεις τα πιο cool καλοκαιρινά σύνολα.

havaianas
Το Havaianas κατάστημα στη Λεμεσό
havaianas lemesos
Το Havaianas κατάστημα στη Λεμεσό

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού η Κύπρος υποδέχτηκε ένα ακόμα κατάστημα, αυτή τη φορά στη Λευκωσία όπου θα βρεις όλα τα μοντέλα της φετινής συλλογής μαζί με υπέροχα αξεσουάρ.

havaianas
Το Havaianas κατάστημα στη Λευκωσία

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με μία επίσκεψη στα καταστήματα της Havaianas και να ζήσεις το φετινό καλοκαίρι με αυτή την υπέροχη αίσθηση ελευθερίας στα πόδια σου που τόσους μήνες περίμενες πως και πως;

Οι διευθύνσεις των καταστημάτων

Havaianas Ερμού - Νέο Κατάστημα
Ερμού 34, 10563 Αθήνα
+30 2103247750

Havaianas Golden Hall – Νέο Κατάστημα

Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι (επίπεδο 0)
+30 2106848102

Havaianas Χαλάνδρι – Νέο Κατάστημα

Ανδρέα Παπανδρέου 1, Χαλάνδρι 15234

+30 2106831499

Havaianas Corner, Attica Dps. City Link – Νέο

Πανεπιστημίου 9, Attica City Link – 3ος όροφος

Havaianas Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη - Νέο Κατάστημα

11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών

57001 Θεσσαλονίκη

+30 2310473208

Havaianas Χανιά, Κρήτη

Σκαλίδη 17Β , 73100 Χανιά, Κρήτη

+30 2821002892

Havaianas Λεμεσός, Κύπρος

Ανεξαρτησίας 22, Λεμεσός, 3036,

+357 25014413

Havaianas Λευκωσία, Κύπρος - Νέο Κατάστημα

Λήδρας 169, Λευκωσία, 1011

+357 22060039

Πέρα από τα φυσικά καταστήματα μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και ηλεκτρονικά : https://www.havaianas-store.com/en, καθώς και να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη ακολουθώντας τη Havaianas στα social media:

Facebook

Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ