Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα σού δείχνει πως να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στα αξεσουάρ

Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με έμπνευση από τα 90s που λατρεύει και η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει πως να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στα αξεσουάρ NDP

Οι σχεδιαστές δημιουργούν συλλογές, τα μοντέλα της παρουσιάζουν στις πασαρέλες και οι ιέρειες του στιλ μας δείχνουν πως να φορέσουμε τα κομμάτια τους. Παράλληλα, στα social media αλλά και το street style γεννιούνται οι τάσεις, που έχουν ξεκινήσει στα catwalks και έχουν μεταμορφωθεί στα χέρια των fashionistas κάνοντας τες προσιτές στην καθημερινότητα μας. Ο εκδημοκρατισμός της μόδας μέσω των social media, άλλωστε, άλλαξε τους ρυθμούς της βιομηχανίας και έτσι έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και ευρύτερη πρόσβαση σε αυτό τον δημιουργικό χώρο.

Σήμερα, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε σε μία τάση, που ξεκίνησε από μικρότερα brands και γνώρισε σημαντική δημοτικότητα μέσω των fashion influencers και το street style τους. Ο λόγος για τις μικροσκοπικές τσάντες σε γεωμετρικά σχέδια και ενδιαφέρουσες υφές, που έχουν κατακλύσει τα social media αλλά και την αγορά. Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με έμπνευση από τα 90s και κυρίως τις baguette τσάντες του οίκου Fendi, που αγάπησε η fashion κοινότητα μέσα από τις εμφανίσεις της Carrie Bradshaw στην επιτυχημένη σειρά ''Sex and the City''.

Οι εν λόγω τσάντες έχουν αγαπηθεί και στη χώρα μας, με αμέτρητες style experts να γεμίζουν το feed των social media με εμφανίσεις τους, στις οποίες πρωταγωνιστούν ποικίλα σχέδια τέτοιων τσαντών. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που τον τελευταίο καιρό μας χαρίζει εκκεντρικά και μοντέρνα outfits με κομμάτια γνωστών σχεδιαστών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, λοιπόν, είδαμε πως η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει και αυτή τη μικροσκοπικές και μινιμαλιστικές τσάντες, καθώς έχει αρκετά σχέδια τους σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και υφές.

Οι τσάντες αυτές είναι ιδανικές για τις βραδινές εξόδους σου, αλλά και τις χαλαρές βόλτες σου, όπου δεν χρειάζεται να έχεις αρκετά πράγματα μαζί σου. Στην αγορά σίγουρα θα ανακαλύψεις πληθώρα σχεδίων τους, οπότε σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για εσένα. Αν δεν σε έχουμε πείσει ήδη εμείς παρακάτω θα ανακαλύψεις τα looks της Ελένης Φουρέιρα με πρωταγωνιστή αυτά τα αξεσουάρ, που είμαστε σίγουρη πως θα σε κάνουν να τα λατρέψεις.

Εκκεντρικά, πολύχρωμα ή μίνιμαλ, αυτά είναι τα απολύτως ''ινσταγκραμικά'' looks με το πιο trendy αξεσουάρ αυτής της περιόδου.

Οι εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα με την πιο hot τσάντα της σεζόν

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ