Follow us

Kristine Froseth-Whitney Peak | Οι σικ εμφανίσεις τους στην πρεμιέρα του Gossip Girl με Chanel δημιουργίες

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.

MissBloom TEAM
Gossip Girl Courtesy of Chanel

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως η διάσημη σειρά Gossip Girl πρόκειται να επιστρέψει με έναν νέο κύκλο επεισοδίων, οι fans της ξεκίνησαν να μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα. Το reboot της εφηβικής σειράς έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα για το κοινό μέσα στον Ιούλιο, ωστόσο η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών.

Ανάμεσα τους και οι δύο πρέσβειρες του οίκου Chanel, Kristine Froseth και Whitney Peak, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του γαλλικού οίκου που επέλεξαν να φορέσουν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας.

Το look της Kristine Froseth

Η ηθοποιός και ambassador του οίκου Chanel περπάτησε στο red carpet της πρεμιέρας με jacket και ασύμμετρη φούστα σε εκρού απόχρωση και tweed ύφασμα από τη Ready to Wear συλλογή του οίκου για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με Chanel ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσό χρώμα.

Kristine Froseth-Whitney Peak | Οι σικ εμφανίσεις τους στην πρεμιέρα του Gossip Girl με Chanel δημιουργίες

Το look της Whitney Peak

Η επίσης πρωταγωνίστρια της σειράς Gossip Girl και ambassador του γαλλικού οίκου, Whitney Peak φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από οργάντζα, διακοσμημένο με κεντήματα από τη Métiers d’Art συλλογή του fashion house για το 2020/2021. Η ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνιση της με τσάντα και παπούτσια του οίκου, αλλά και με σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια από χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια από τη Coco Crush συλλογή κοσμημάτων του οίκου Chanel.

Whitney Peak
Whitney Peak

Πηγή : harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ