Follow us

Μαίρη Συνατσάκη-Ντορέττα Παπαδημητρίου | Σου δείχνουν πως θα ντυθείς κομψά στο νησί χωρίς πολλή προσπάθεια

Η ερώτηση "Τι να φορέσω στο νησί" έχει την πιο εύκολη απάντηση.

mairi sinatsaki ntoretta papadimitriou NDP Photo Agency

Τους μήνες του καλοκαιριού, όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Όλες μας χαλαρώνουμε περισσότερο, έχουμε χρόνο για εμάς και τους αγαπημένους μας, ενώ μπορούμε να νιώθουμε κομψές χωρίς να χρειάζεται να πολυσκεφτούμε τι θα φορέσουμε. Το ντύσιμο του καλοκαιριού άλλωστε είναι το αγαπημένο μας ακριβώς γιατί δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε καλοντυμένες. Αρκεί ένα αέρινο φόρεμα ή η αγαπημένη μας παντελόνα και ένα ζευγάρι σανδάλια.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μία επίσκεψη στα Instagram προφίλ τους είναι αρκετή για να γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση. Σε ένα πρόσφατο post που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της προφίλ, οι δύο φίλες σου δείχνουν πως μπορείς να ντυθείς κομψά στο νησί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η influencer έχει επιλέξει να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε tropical μοτίβα με cut outs που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με flat σανδάλια σε πράσινη mint απόχρωση από την καλοκαιρινή της συλλογή Mairiboo for Envie Shoes. Η ηθοποιός δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο με 70s αισθητική, συνδυάζοντας μία denim ψηλόμεση παντελόνα με τοπ σε έντονα μοτίβα και flat σανδάλια σε λευκή απόχρωση.

Τα αέρινα φορέματα, οι ψηλόμεσες παντελόνες και τα flat σανδάλια λοιπόν αξίζουν σίγουρα μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου αφού μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους, είτε στην παραλία είτε στιλ βόλτες.

Τα island looks της Μαίρης Συνατσάκη και Ντορέττας Παπαδημητρίου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ