Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια – Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσαν την ίδια λινή ολόσωμη φόρμα με τελείως διαφορετικό τρόπο

Πώς μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

celebrities NDP Photo Agency

Την περίοδο του καλοκαιριού, η καθημερινότητα μας γεμίζει με δραστηριότητες και τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Δουλειά, βόλτες στην πόλη, βραδινές έξοδοι, θερινό σινεμά, συναυλίες. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Αρχικά πως χρειάζεται να προσθέσουμε στη ντουλάπα μας χρηστικά κομμάτια που είναι ιδανικά για all day εμφανίσεις και επίσης να βρούμε τον τρόπο να μετατρέπουμε μία εμφάνιση από πρωινή σε βραδινή με μερικές μόλις κινήσεις.

Την έμπνευση για να πετύχουμε αυτό τον στόχο μας έδωσαν η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίες έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνη τους σε μία ολόσωμη φόρμα του ελληνικού brand, Zini. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα one piece σε λινό ύφασμα και γήινες αποχρώσεις που μπορούμε να φορέσουμε άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει να μας δείξει πώς να τη φορέσουμε τις πρωινές ώρες της ημέρας και συγκεκριμένα μας προτείνει να τη συνδυάσουμε με πλατφόρμες που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα είτε βρισκόμαστε στο γραφείο είτε έχουμε υποχρεώσεις στην πόλη. Η εν λόγω ολόσωμη φόρμα όμως είναι κατάλληλη και για μία βραδινή έξοδο, αρκεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να τη συνδυάσουμε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Οι γήινες αποχρώσεις μάλιστα όπως αυτή του εν λόγω ρούχου ταιριάζουν και με έντονα χρώματα. Έτσι το μοντέλο και παρουσιάστρια προτίμησε να τη συνδυάσει με πέδιλα σε έντονη κίτρινη απόχρωση.

Το μυστικό λοιπόν για μία κομψή day to night εμφάνιση είναι τα αξεσουάρ. Εάν έχεις σχέδια για κάποια έξοδο μετά το γραφείο μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και να αλλάξεις πριν φύγεις. Εξίσου σημαντικά όμως είναι και τα κοσμήματα. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ θα προσθέσουν περισσότερη λάμψη στο σύνολο σου και θα το κάνουν πιο βραδινό.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ