Φεστιβάλ Καννών | Η εμφάνιση της Bella Hadid με vintage δημιουργία που είχε φορέσει η Naomi Campbell

Το top model έλαμψε για ακόμα μία φορά στο κόκκινο χαλί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Εάν μας έλεγε κάποιος πριν μερικούς μήνες πως αυτή την περίοδο θα πραγματοποιείται η εβδομάδα μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στις Κάννες είναι πιθανό να μην το πιστεύαμε. Ο πλανήτης μας όμως προσπαθεί να επιστρέψει σε μία κανονικότητα και αυτό σημαίνει επιστροφή και στο red carpet.

Το Φεστιβάλ Καννών έκανε λοιπόν πρεμιέρα συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των σινεφίλ αλλά και όσων αγαπούν τη μόδα στη γαλλική πόλη. Ο λόγος είναι φυσικά οι στιλιστικές επιλογές των καλεσμένων.

Σε αυτή την πρώτη ημέρα, η Bella Hadid ήταν σίγουρα μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες καλεσμένες, αφού η δημιουργία που επέλεξε να φορέσει την έκανε να μοιάζει με star του παλιού κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, το top model παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας "Annette", φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα με ουρά και λαιμόκοψη από μαύρο τούλι.

Το εν λόγω φόρεμα μάλιστα είναι vintage και πρόκειται για δημιουργία του Jean Paul Gaultier που ανήκει στη Couture συλλογή του σχεδιαστή για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2002. Τότε μάλιστα, το φόρεμα είχε φορέσει στην πασαρέλα η Naomi Campbell.

Η red carpet εμφάνιση της Bella Hadid

Πηγή : madamefigaro.gr