Follow us

Το καλοκαιρινό street style σου δείχνει πως να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου

Fashion influencers και experts στο styling προσφέρουν έμπνευση για τα επόμενα looks σου.

Το καλοκαιρινό street style σου δείχνει πως να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου Pixel Formula

Είναι εύκολο και γρήγορο κάθε μέρα να βγάζουμε από την γκαρνταρόμπα μας ένα jean και ένα top για να δημιουργούμε ένα casual outfit με τα αθλητικά ή τα σανδάλια της επιλογής μας. Όμως είναι πραγματικά το σύνολο, που μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό; Είναι το look που επιθυμούμε να απαθανατίσουμε σε μία φωτογραφία; Νιώθουμε ακατανίκητες φορώντας το; Θα θέλαμε να συναντήσουμε τον χειρότερο εχθρό μας φορώντας το; Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα η απάντηση ίσως και να μην είναι καταφατική... Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως κάθε μέρα πρέπει να δημιουργούμε extravagant σύνολα, που να τραβούν τα βλέμματα από τη λάμψη της παγέτας ή των αξιοπερίεργων αξεσουάρ. Όχι, αυτό που χρειαζόμαστε για να σβήσουμε κάθε χαρακτηριστικό από την παραπάνω λίστα του ''ιδανικού καθημερινού outfit'' είναι έμπνευση.

Το έχουμε τονίσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και θα το κάνουμε ξανά και σήμερα: Για να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα σύνολα, δεν χρειαζόμαστε μεγάλο budget. Αντιθέτως λίγη έμπνευση και μερικές στιλιστικές συμβουλές είναι αρκετές για να ανανεώσουμε σημαντικά τα outfits μας. Αρκεί μόνο να ανοίξουμε τις εφαρμογές των social media και αμέτρητες αναρτήσεις γεμάτες μόδα θα μας κατακλύσουν προτείνοντας μας τάσεις και ενημερώνοντας μας για τις τελευταίες συλλογές των μοντέρνων brands και μεγάλων οίκων.

Το καλοκαιρινό street style αποπνέει κομψότητα μέσα από απλά κομμάτια

Κάνοντας, λοιπόν, μία σύντομη περιήγηση ανάμεσα στους fashion λογαριασμούς του Instagram, ξεχωρίσαμε μερικά looks, που μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις στην καθημερινότητα σου. Αποτελούνται από βασικά καλοκαιρινά κομμάτια και προτείνουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο basic σύνολο.

Συνέχισε το scrolling και ανακάλυψε τις προτάσεις των ιερειών του στιλ.

Matching σύνολο φούστας & top + άνετα mules + ψάθινη τσάντα

Loading...

Fancy αέρινη παντελόνα + Tank top + flatform σανδάλια

Loading...

Βερμούδα + bright colored πουκάμισο + σανδάλια

Loading...

Μίνι μοντέρνο ταγέρ

Loading...

Έντονες αποχρώσεις σε ένα μονόχρωμο look

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ