Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε ξανά τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα πέδιλα από Tsakiris Mallas

Θα τα βρεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και σε έκπτωση.

iliana papageorgiou NDP Photo Agency

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει αισίως στο τέλος της και όλοι όσοι εργάζονταν στις εκπομπές έχουν ξεκινήσει να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν το καλοκαίρι. Ανάμεσα τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες της τηλεόρασης. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει να χαίρεται το καλοκαίρι και λίγες ημέρες πριν η εκπομπή της Pop Up στον Alpha ρίξει αυλαία, βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση "Το νυφικό κρεβάτι".

Σε αυτή τη βραδινή έξοδο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα πολύ κομψό και φρέσκο σύνολο, συνδυάζοντας ένα skinny παντελόνι με λευκό cropped πουκάμισο και μία handbag σε ροζ απόχρωση. Το στοιχείο που ξεχωρίσαμε όμως είναι τα παπούτσια της. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση από τη νέα συλλογή της Tsakiris Mallas για το φετινό καλοκαίρι.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε ξανά τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα πέδιλα από Tsakiris Mallas
iliana papageorgiou elena christopoulou

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα αγαπημένα της Tsakiris Mallas ψηλοτάκουνα πέδιλα. Πρόσφατα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τα φορά σε άλλο χρώμα και συγκεκριμένα σε baby blue απόχρωση και τα έχει συνδυάσει με ένα πολύ κομψό midi φόρεμα με λουλουδάτο μοτίβο.

Loading...

Τα αγαπημένα ψηλοτάκουνα πέδιλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ