Follow us

Χειμώνας 2021-2022 | Η νέα συλλογή του Γιώργου Ελευθεριάδη θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις capsule γκαρνταρόμπα

Η γκαρνταρόμπα του επόμενου χειμώνα είναι πολυδιάστατη.

MissBloom TEAM
eleutheriadis

O Γιώργος Ελευθεριάδης για τον χειμώνα 2021-22 δημιουργεί μια συλλογή που συνδυάζει τις σειρές Y.E και YESYMPHONY. Επιλέγοντας κάποια στοιχεία κλειδιά της δουλειάς του συνοψίζει τη δημιουργική διαδρομή των 30 χρόνων του brand.

Χειμώνας 2021-2022 | Η νέα συλλογή του Γιώργου Ελευθεριάδη θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις capsule γκαρνταρόμπα

Η γκαρνταρόμπα του επόμενου χειμώνα είναι πολυδιάστατη, όπως και η εποχή μας. Με ρούχα που ξεχωρίζουν αλλά ενσωματώνονται στην πραγματικότητα σε μία δημιουργική πραγματικότητα. Πολυτελή υφάσματα της exclusive σειράς που κρύβουν μέσα τους την διαδρομή του σχεδιαστή συνδυάζονται με νέες ιδέες. Ολόμαλλα υφάσματα, κασμίρ, μεταλλική leopard δαντέλα, vegan leather, μεταξωτά κρεπ και το αγαπημένο του βαμβάκι, αφηγούνται την πορεία του brand και γίνονται κομμάτι της ιστορίας του. Ο σχεδιαστής αφήνει το προσωπικό του στίγμα μέσω των διαφορετικών υλικών, των ανδρόγυνων γραμμών και της ετερόκλητης φόρμας.

eleutheriadis
eleutheriadis

Η χρωματική γκάμα αποτελεί και αυτή φόρο τιμής στην πορεία του brand, με τους αγαπημένους συνδυασμούς του σχεδιαστή, όπως τα ουδέτερα χρώματα χακί, γκρι, ταμπά, με τα δυναμικά βασικά μαύρο, κόκκινο, μπλε. Ένας άλλος συνδυασμός που απογειώνει την χρωματική παλέτα είναι αυτός του πετρόλ με το off white. Η συλλογή ολοκληρώνεται από φθαρμένα μεταλλικά, χρυσά και ασημένια χρώματα στις ζωρζέτες.

eleutheriadis
eleutheriadis

Η βιωσιμότητα είναι ένα σημαντικό στοιχείο του brand, το οποίο κυκλοφορεί μικρές συλλογές που αποτελούνται από 20 limited edition κομμάτια. Ο Γιώργος Ελευθεριάδης είναι άλλωστε ένας από τους πρώτους Ευρωπαίους σχεδιαστές του urban style και του σχεδιαστικού μινιμαλισμού. Διατηρώντας αυτή την πρωτοποριακή του φύση παραμένει στην κορυφή της σύγχρονης αισθητικής.

eleutheriadis

AFTER – NOW - WHAT?

Η απάντηση είναι η δημιουργικότητα, που δίνει αξία και νόημα τόσο στην προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου όσο και στην ίδια την ζωή. Σε μια εποχή που την χαρακτηρίζει η ομοιογένεια και η μαζικότητα, ο Γιώργος Ελευθεριάδης καταφέρνει για ακόμη μια φορά μέσω της συλλογής του, να διατηρήσει την αισθητική του γραμμή και να αναδείξει την μοναδικότητα του.

eleutheriadis

eleutheriadis

eleutheriadis

Eshop: YIORGOS ELEFTHERIADES.COM
Store :Yiorgos Eleftheriades Space, Τσακάλωφ 29, Αθήνα 106 73 / 210 3616272

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ