Follow us

Μαρία Βοσκοπούλου | Το φόρεμά της από τα H&M είναι η πιο πρακτική και κομψή καλοκαιρινή πρόταση

Ανακάλυψε το απολύτως καλοκαιρινό look της κόρης του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου.

Μαρία Βοσκοπούλου | Το φόρεμα της από τα H&M είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν NDP

Βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου και για τις περισσότερες από εμάς σημαίνει πως είμαστε μία ανάσα πριν από τις διακοπές μας. Έτσι, έχουμε αρχίσει ήδη την οργάνωση των αποσκευών μας, από τις οποίες δεν θα λείψουν τα βασικά fashion items, όπως το μαγιό, τα σανδάλια και φυσικά τα αέρινα φορέματα, που θα μας κρατήσουν κομψές καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μας στον φετινό καλοκαιρινό προορισμό. Την ίδια άποψη φαίνεται να μοιράζεται και η Μαρία Βοσκοπούλου, η νεαρή κόρη του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ίδια αυτή την περίοδο βρίσκεται στο νησί της Πάτμου, όπου απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά σοκάκια και την τοπική κουζίνα. Η Μαρία Βοσκοπούλου, μάλιστα, δεν χάνει στιγμή να ενημερώνει τους ακόλουθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις τελευταίες της καλοκαιρινές περιπέτειες. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε την πρόσφατη φωτογραφία της με το πιο hot κομμάτι της γκαρνταρόμπας αυτής της σεζόν. Ο λόγος για το κίτρινο, αέρινο φόρεμα από τα H&M. Πρόκειται για ένα μίντι σχέδιο από βαμβακερό ύφασμα με σφηκοφωλιά στο μπούστο. Φέρει λεπτές, ρυθμιζόμενες και αφαιρούμενες τιράντες, όπως επίσης και βολανάκι στο επάνω μέρος. Το φόρεμα αυτό πληρεί όλες τις απαιτήσεις των φετινών τάσεων, ενώ θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου τόσο στο νησί όσο και στην πόλη.

Loading...

Get the summer look

Το φόρεμα κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις, ενώ ανάμεσα τους θα συναντήσεις και prints, που θα αναβαθμίσουν και την πιο casual εμφάνιση σου. Θα βρεις το εν λόγω καλοκαιρινό κομμάτι εδώ στην πιο προσιτή τιμή εν μέσω εκπτώσεων.

Μαρία Βοσκοπούλου | Το φόρεμά της από τα H&M είναι η πιο πρακτική και κομψή καλοκαιρινή πρόταση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ