Follow us

8 items από ελληνικό brand που έχουν φορέσει celebrities και αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών

Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στις διακοπές;

celebrities nema Courtesy of Nema Resortwear

Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι μία ανάσα μακριά μας και πλέον ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξεκινήσει η χαλάρωση και η διασκέδαση. Λίγο πριν βέβαια χρειάζεται να έχουμε προετοιμάσει τη βαλίτσα μας, μία διαδικασία που δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για κάποιες από εμάς. Μπορεί ωστόσο να μετατραπεί σε μία άκρως απολαυστική εμπειρία εάν έχεις προσθέσει στη συλλογή σου τα κατάλληλα κομμάτια και όλα όσα θα χρειαστείς για να ντυθείς κομψά στην παραλία και στο νησί.

Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει ένα ελληνικό brand μόδας που ξεχωρίζει με την αισθητικη του και το αγαπούν ιδιαίτερα οι Ελληνίδες celebrities. Ο λόγος για το brand Nema Resortwear, το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό για τα αέρινα φορέματα και τα co-ords, τα άκρως καλοκαιρινά μοτίβα και τις αποχρώσεις που θυμίζουν καλοκαίρι σε κάποιο νησί των Κυκλάδων.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να προετοιμάσεις και να οργανώσεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου, συγκεντρώσαμε οκτώ κομμάτια που έχουν αγαπήσει celebrities όπως η Δούκισσα Νομικού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου, τα οποία αξίζουν την προσοχή σου.

Τα looks των celebrities που ξεχωρίσαμε

Δούκισσα Νομικού : Ολόσωμη φόρμα

Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Φωτεινό και πολύ κομψό, ταιριάζει με τα πάντα και αναδεικνύει υπέροχα το μαύρισμα σου. Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να προσθέσει στη γκαρνταρόμπα της αυτό το χρώμα με μία Nema ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι κατάλληλη τόσο για βόλτες στην πόλη όσο και στο νησί.

8 items από ελληνικό brand που έχουν φορέσει celebrities και αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών

Ελιάνα Χρυσικοπούλου : Co-ords

Ένας από τους λόγους που έχουμε ξεχωρίσει το brand Nema Resortwear είναι τα co-ords όπως αυτό που φόρεσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Το ακόμα πιο θετικό με αυτά τα κομμάτια είναι πως μπορείς να τα φορέσεις και ξεχωριστά, κερδίζοντας χώρο στη βαλίτσα των διακοπών.

Eliana Chrisikopoulou

Έβελυν Καζαντζόγλου : Λευκή μπλούζα

Ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου είναι η λευκή μπλούζα. Η 'Εβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε μία λευκή μπλούζα με κεντήματα και λεπτομέρειες από δαντέλα που ταιριάζει τόσο με παντελόνες και σορτς όσο και με φούστες.

Evelyn Kazantzoglou

Ιωάννα Μαλέσκου : Πουκάμισο

Μία από τις top τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι είναι οι εντυπωσιακοί ώμοι και τα μανίκια. Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το trend με μία Nema Resortwear πουκαμίσα με oversized μανίκια σε λιλά απόχρωση που μπορείς να συνδυάσεις με τα λευκά παντελόνια σου αλλά και με σορτς.

Ioanna Maleskou

Τζένη Θεωνά : Κρουαζέ φόρεμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και πρακτικό για την περίοδο του καλοκαιριού από ένα φόρεμα με το οποίο θα είσαι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για ένα πρωινό σύνολο, η Τζένη Θεωνά επέλεξε να φορέσει ένα κρουαζέ, άκρως κολακευτικό φόρεμα σε έντονο μοτίβο και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα mules με τετράγωνο τακούνι. Το ίδιο φόρεμα όμως θα ταίριαζει και σε μία βραδινή έξοδο αρκεί να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα και κοσμήματα.

Tzenni Theona

Κατερίνα Καινούργιου : Μάξι φόρεμα

Η Κατερίνα Καινούργιου φορά συχνά μακριά φορέματα και ένα από τα αγαπημένα της είναι αυτό το maxi τυρκουάζ φόρεμα από Nema Resortwear, το οποίο μπορεί να φορεθεί άνετα τόσο με σανδάλια όσο και με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το σίγουρο είναι πως αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Katerina Kainourgiou

Σταματίνα Τσιμτσιλή : Μίνι φόρεμα

Εάν είσαι fan των mini φορεμάτων, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με αυτό το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Με tropical print και έντονο χρώμα θα σε βοηθήσει να ντυθείς κομψά και γρήγορα αυτή την περίοδο.

Stamatina Tsimtsili

Βάσω Κολλιδά : Καφτάνι

Τα καφτάνια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, αφού δείχνουν πολύ κομψά επάνω από το μαγιό σου ενώ παράλληλα είναι ιδανικά για τις χαλαρές βόλτες στο νησί. Εμείς πάντως έχουμε ξεχωρίσει αυτό το καφτάνι της Βάσως Κολλιδά από Nema Resortwear.

Vasso Kollida

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ