Follow us

Πώς θα φορέσεις ένα ολόσωμο σορτς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Άλλαξε το look σου με μερικές κινήσεις.

street style Pixel Formula

Είναι ένα από τα πιο πρακτικά και άνετα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις την περίοδο του καλοκαιριού. Συνδυάζονται εύκολα και με μικρές αλλαγές στο styling μπορείς να δημιουργήσεις σύνολα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Ο λόγος για τα ολόσωμα σορτς, τα οποία ως one piece θα σε βοηθήσουν να ντυθείς εύκολα και γρήγορα αυτή την περίοδο. Αρκεί να γνωρίζεις πως να δημιουργήσεις τους σωστούς συνδυασμούς.

Για το πρωί

Η δημιουργία ενός πρωινό συνόλου με ένα ολόσωμο σορτς δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αρκεί να το συνδυάσεις με flat σανδάλια όπως τα gladiators ή τα puffy sandals που είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Για ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα όμως μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η raffia ή η ψάθα. Για παράδειγμα, ένα ψάθινο καπέλο ή μία ψάθινη τσάντα θα κάνουν το τελικό look πιο φρέσκο και άκρως καλοκαιρινό. Εάν θέλεις μάλιστα μπορείς να τονίσεις τη μέση σου με μία ψάθινη ζώνη, ώστε να αναδείξεις τις καμπύλες σου.

Για το βράδυ

Ακριβώς με το ίδιο ολόσωμο σορτς όμως μπορείς να δημιουργήσεις και ένα βραδινό σύνολο, αλλάζοντας απλώς όλα τα αξεσουάρ. Αντί για σανδάλια δηλαδή προτίμησε να φορέσεις ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και πλαρφόρμες που θα προσθέσουν στο σύνολο σου 70s vibes, ενώ αντί για ψάθινο καπέλο μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι statement, εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή να κάνεις layering με χρυσά κολιέ. Αντίστοιχα, χρειάζεται να αφαιρέσεις την ψάθινη ζώνη, η οποία παραπέμπει σε πρωινή εμφάνιση και να την αντικαταστήσεις με μία ζώνη-αλυσίδα για έξτρα λάμψη. Έτσι, με μερικές μόλις κινήσεις θα έχεις αλλάξει τελείως το σύνολο σου χωρίς να χρειαστεί να α;λλάξεις ρούχα.

Το ολόσωμο σορτς που ξεχωρίσαμε

Πώς θα φορέσεις ένα ολόσωμο σορτς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κρουαζέ overall attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ