Follow us

5 Ελληνίδες celebrities σού δείχνουν τους πιο κομψούς συνδυασμούς με λευκό παντελόνι

Από τα πρώτα κομμάτια που αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών.

celebrities NDP Photo Agency

Το λευκό παντελόνι είναι ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που σε βάζουν αμέσως σε καλοκαιρινή διάθεση. Το φωτεινό και basic χρώμα του σου προσφέρει τη μεγάλη ευκολία να το συνδυάζεις με διαφορετικά χρώματα και μοτίβα ώστε να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο με ένα λινό πουκάμισο μέχρι την παραλία με το αγαπημένο σου μαγιό και από τις βραδινές σου εξόδους για cocktail μέχρι τις χαλαρές βόλτες στα σοκάκια των νησιών, το λευκό παντελόνι είναι μία από τις πιο πρακτικές που μπορείς να κάνεις.

Την ίδια προτίμηση σε αυτό το κομμάτι δείχνουν και οι Ελληνίδες celebrities όπως η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίες φορούν συχνά λευκά παντελόνια και σου δείχνουν νέους συνδυασμούς που μπορείς να δοκιμάσεις. Για παράδειγμα, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συνδυάσει τη λευκή παντελόνα της με τοπ σε neon απόχρωση, υιοθετώντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Για ένα casual, καθημερινό σύνολο μπορείς επίσης να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βάσως Λασκαράκη, η οποία φόρεσε το λευκό παντελόνι με ένα απλό, μαύρο tank top με flat σανδάλια ή το look της Αθηνάς Οικονομάκου που φόρεσε το παντελόνι της με ένα off shoulder τοπ με έντονο, πολύχρωμο μοτίβο. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να φορέσεις το λευκο παντελόνι σου σε κάποια βραδινή έξοδο ή σε συναυλία, η Ιωάννα Μαλέσκου σου προτείνει να το συνδυάσεις με ένα εξώπλατο τοπ και η Φαίη Σκορδά με μία puff sleeve μπλούζα, ώστε να επιλέξεις το combo που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στιλ.

Extra Tip

Εκτός από το skinny παντελόνι που σίγουρα αξίζει μία θέση στη ντουλάπα σου, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις και σε άλλα λευκά bottoms όπως τα σορτς, οι βερμούδες και οι ψηλόμεσες παντελόνες, αφού έτσι θα μπορείς να ντυθείς κομψά και γρήγορα σε οποαδήποτε περίσταση.

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι αυτή την εποχή σύμφωνα με τις celebrities

Βάσω Λασκαράκη : Με tank top

Loading...

Φαίη Σκορδά : Με puff sleeve μπλούζα

Loading...

Ζέτα Μακρυπούλια : Με neon αποχρώσεις

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου : Με εμπριμέ off shoulder τοπ

Loading...

Ιωάννα Μαλέσκου : Με εξώπλατο τοπ

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ