Follow us

Αυτά είναι τα flat σανδάλια από Stradivarius που φορούν όλες οι fashionistas

Στις πιο κοριτσίστικες αποχρώσεις.

street style Pixel Formula

Οι shoe lovers υποστηρίζουν πως η αγορά που χρειάζεται να κάνεις ώστε να γίνει η έναρξη του καλοκαιριού είναι τα σανδάλια. Εμείς συμφωνούμε με αυτή την άποψη, αφού αυτό το άκρως καλοκαιρινό και άνετο ζευγάρι παπουτσιών που μπορείς να φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις και ώρες της ημέρας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις στα παπούτσια είναι για ακόμα μία φορά ποικίλες και πολύ ενδιαφέρουσες, ωστόσο το trend που έχουμε ξεχωρίσει λίγο περισσότερο είναι τα puffy sandals. Τα σανδάλια δηλαδή με λουριά ή πάτο που θυμίζουν μαξιλάρι. Είναι πολύ άνετα και έχουν ήδη καταφέρει να κατακτήσουν την καρδιά των fashionistas.

Αυτά είναι τα flat σανδάλια από Stradivarius που φορούν όλες οι fashionistas

Εάν βέβαια διστάζεις να υιοθετήσεις αυτό το ιδιαίτερο trend, σου έχουμε βρει εναλλακτική επιλογή. Ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Stradivarius ένα ζευγάρι flat σανδάλια στις πιο κοριτσίστικες αποχρώσεις όπως το baby pink, το πράσινο mint αλλά και το διαχρονικό λευκό, που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις την τάση και να τα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Ταιριάζουν τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με σορτς ή παντελόνες, ενώ μπορείς να τα φορέσεις και στην πόλη και στην παραλία.

Πέδιλα φλατ δετά χιαστί Stradivarius

Πέδιλα φλατ δετά χιαστί Stradivarius

Πέδιλα φλατ δετά χιαστί Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ