Follow us

Ανακαλύψαμε τα πιο αέρινα και θηλυκά κομμάτια για τις φετινές σας διακοπές

Τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στις αποσκευές σας.

Lola Courtesy of Lola

Αέρινες γραμμές, δροσερά υφάσματα, αποχρώσεις και μοτίβα που θα σας φτιάχνουν στη στιγμή τη διάθεση. Εάν χρειαζόταν να ορίσουμε τη συνταγή της επιτυχίας για μία ολοκληρωμένη και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για την περίοδο του καλοκαιριού, τότε αυτά θα ήταν τα απαραίτητα συστατικά. Όσο περισσότερο πλησιάζουν μάλιστα οι διακοπές ή οργανώνετε εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Έτσι, όταν θα χρειαστεί να ετοιμάσετε τη βαλίτσα των διακοπών σας θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα από τη LOLA

Βασική προϋπόθεση για να κάνετε ανανέωση της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας είναι να γνωρίζετε ποια είναι τα must-have κομμάτια που αξίζουν σίγουρα μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών. Σε αυτό, αναλαμβάνει να μας βοηθήσει η ελληνική εταιρεία μόδας LOLA που μετρά σχεδόν πέντε δεκαετίες ζωής και πορείας στον κόσμο του ενδύματος. Με γνώμονες την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και τη σωστή εφαρμογή κάθε ρούχου, οι συλλογές LOLA προσφέρουν σε κάθε σύγχρονη γυναίκα όλα τα ρούχα που χρειάζεται για να ντυθεί κομψά στη διάρκεια των διακοπών της -και όχι μόνο- χωρίς να κάνει την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό της στιλ και αισθητική.

Τα must- have κομμάτια

Μία επίσκεψη στο lola.gr θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τη ντουλάπα και τις αποσκευές σας με διαχρονικά κομμάτια που θα ευχαριστηθείτε να φοράτε. Μερικά από τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη shopping list σας είναι τα λευκά φορέματα, τα οποία θα είναι για πάντα η πιο ασφαλής και κομψή επιλογή για τις χαλαρές βόλτες σας στο νησί και τα δείπνα με θέα τη θάλασσα. Εξίσου πρακτικά και ευκολοφόρετα είναι τα φορέματα σε tropical prints ή σε μοτίβα με επιρροές από τη μόδα των '70s, τα οποία ως one-piece θα σας γλιτώσουν αρκετό χρόνο από την προετοιμασία των looks σας.

Για εσάς που η άνεση είναι ο βασικότερος στόχος σε ένα σύνολο, οι ολόσωμες φόρμες και τα cropped παντελόνια σε λευκό χρώμα ή σε ελαφρύ denim ύφασμα που ταιριάζουν υπέροχα τόσο με κλασικά t-shirts όσο και με πουκάμισα με ιδιαίτερα μοτίβα, είναι η σωστή επιλογή. Ακολουθώντας, επίσης, τις τάσεις της μόδας, μία βερμούδα σε λευκή απόχρωση δεν θα πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπας σας, αφού είναι άκρως κολακευτική και ευκολοφόρετη, και μπορείτε να τη συνδυάσετε με πολλούς τρόπους. Το κομμάτι-κλειδί όμως για κομψές εμφανίσεις από την παραλία μέχρι τα after beach cocktails είναι οι midi φούστες. Συγκεκριμένα, από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, LOLA ξεχωρίσαμε μία λευκή φούστα με πιέτες, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε είτε με το ολόσωμο μαγιό σας είτε με ένα χρωματιστό πουκάμισο.

Οι συλλογές LOLA είναι διαθέσιμες στα ομώνυμα καταστήματα και Corners και στο lola.gr

Facebook : @lolafashion.athens

Instagram : @lola_official_gr

Πουκαμίσα Oversized σε Cotton Voile LOLA

Βερμούδα σε Lyocell Blend LOLA

Jumpsuit με Cargo Τσέπες LOLA

Παντελόνα Cropped σε Microprint Satin LOLA

Παντελόνι Cropped σε Lyocell Blend LOLA

Παντελόνι Cropped σε Λεπτό Denim LOLA

Πουκαμίσα σε Ριγέ Ιταλικό Λινό LOLA

Πουκάμισο σε Viscose Satin LOLA

Φόρεμα V Neck σε Κεντημένη Βατίστα LOLA

Φόρεμα Midi σε Σατέν Βατίστα LOLA

Τοπ με Μικρό Βολάν σε Εμπριμέ Voile LOLA

Φόρεμα Mini Cargo σε Εμπριμέ Linen Cotton LOLA

Φόρεμα Μάξι σε Microprint LOLA

Φούστα Midi με Πίετες σε Lyocell Blend LOLA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ