Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τα must – have γυαλιά ηλίου για τα summer looks σου

Είτε στην πόλη είτε στις διακοπές σου αυτά τα ζευγάρια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γυαλιά ηλίου: μπορείς να φανταστείς μία στιγμή μέσα στην ημέρα που δεν θα τα έχεις μαζί σου; Η απάντηση είναι "όχι". Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου, είναι το αξεσουάρ το οποίο θα προστατεύσει τα μάτια σου από την ακτινοβολία του ήλιου, ενώ παράλληλα σου εξασφαλίζει μοναδικό στιλ. Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς αν πρέπει να επενδύσεις σ' ένα ακόμα ζευγάρι, η απάντηση είναι "ναι". Τα γυαλιά ηλίου, εξάλλου, είναι must- have σε κάθε εποχή και σε κάθε περίσταση.

Τα γυαλιά ηλίου στο στιλ του καλοκαιριού

Για να καταλάβεις καλύτερα το πόσο σημαντικό αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου για τις εμφανίσεις σου, εκτός από την προστασία στα μάτια σου, αρκεί να σκεφτείς απλά: πώς θα έδειχνε το πιο απλό, ουδέτερο look σου μ' ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου και πώς χωρίς. Μπορείς να κάνεις το πείραμα μπροστά στον καθρέφτη σου, όπως μπροστά σ' αυτόν μπορείς να δοκιμάσεις και συνδυασμούς γυαλιών με τα καλοκαιρινά σου looks.

Εμείς βρήκαμε, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τα must-have γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι, και πως μπορείς να τα φορέσεις για ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

#Look 1: η μοντέρνα jetsetter

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές κι αν δεν έχεις κάνει ήδη τις πρώτες σου αποδράσεις, σίγουρα σχεδιάζεις τα looks που θα πάρεις μαζί σου στο μέρος στο οποίο σκοπεύεις να παραθερίσεις. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι κάθε μοντέρνα jetsetter θα πρέπει να ξέρει πώς να συνδυάζει τη γοητεία των κλασικών resort και beachwear κομματιών, όπως μπορεί να είναι ένα καφτάνι, ένα σορτς, ένα μαντήλι, με αξεσουάρ που διαθέτουν πιο επαναστατική, rock n' roll αισθητική όπως αυτή που αποπνέουν τα Moschino cat-eye γυαλιά ηλίου με τρουκς. Συνδύασε το statement αυτό ζευγάρι με το σορτς σου, ένα μαντήλι φορεμένο ως τοπ και ψάθινο καπέλο και εντυπωσίασε στις βόλτες των διακοπών σου μ' ένα outfit που μπορείς να φοράς από το πρωί ώς το βράδυ.

Key - piece

Γυαλιά ηλίου Moschino, Safilo Group.

#Look 2: η ενημερωμένη fashionista

Κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, οφείλει να είναι ενημερωμένη για τα trends και να ξέρει να αναγνωρίζει τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια. Στη σειρά Heritage της συλλογής Missoni Fabric, με γυαλιά ηλίου που ενσωματώνουν στον σκελετό αυθεντικά υφάσματα του iconic brand, ανακαλύψαμε το ζευγάρι θα γίνει η πιο statement και εντυπωσιακή επιλογή για να συνδυάσεις με το hot trend της σεζόν, τα knit dresses. Φόρεσέ το με το κομψό πλεκτό φόρεμά σου για μια έξοδο στην πόλη ή το νησί.

Key- piece

Γυαλιά ηλίου Missoni, Safilo Group.

#Look 3: η sustainable επιλογή

Η μόδα πλέον αναζητά τρόπους για να γίνει πιο βιώσιμη και μία από τις προτεραιότητές της είναι να προτείνει συλλογές που σέβονται το περιβάλλον. Μια ethical fashion επιλογή, μάλιστα, στις μέρες μας μπορεί να είναι και εξαιρετικά stylish: η νέα sustainable συλλογή γυαλιών Polaroid περιλαμβάνει ζευγάρια κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης και ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, και τα συγκεκριμένα cat eye γυαλιά ηλίου με το δυναμικό στιλ μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να τα κάνεις match με ευκολοφόρετα, κομψά slip dresses, όπως αυτό το ριγέ, για μια απογευματινή έξοδο για cocktails.

Key- piece

Γυαλιά ηλίου Polaroid, Safilo Group.

#Look 4: το σύγχρονο travel icon

Διακοπές σημαίνουν ταξίδια και το στιλ που τα συνοδεύει είναι εξίσου σημαντικό με αυτό σε κάθε άλλη περίσταση. Ένα λευκό πουκάμισο ή ένα σε παστέλ αποχρώσεις συνδυασμένο με το σορτς σου, αλλά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ένα μαντήλι στα μαλλιά κι ένα stylish ζευγάρι γυαλιά ηλίου με τολμηρό σχέδιο όπως αυτό από τη συλλογή Marc Jacobs, θα σου εξασφαλίσουν το πιο κομψό travel look.

Key - piece

Γυαλιά ηλίου Marc Jacobs, Safilo Group.

*Οι συλλογές γυαλιών ηλίου Moschino, Missoni, Polaroid και Marc Jacobs από τη Safilo.