Follow us

Στο Studio Avra θα βρεις τα fashion forward κομμάτια με έκπτωση

Η περιόδος των εκπτώσεων ξεκίνησε στον πιο ενημερωμένο fashion προορισμό της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Στο studio avra θα βρεις τα fashion forward κομμάτια με έκπτωση Courtesy of Studio Avra

Το Studio Avra αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping για τις αυθεντικές fashion lovers της Αθήνα. Με παρουσία που μετρά 46 χρόνια, η μπουτίκ με τη μίνιμαλ αισθητική και τη μοναδική fashion ατμόσφαιρα υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι με στιλ. Και σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε κομμάτια από τα αγαπημένα σας brands με έκπτωση.

Σημειώστε, λοιπόν, ότι οι δημιουργίες από τις SS21 συλλογές MM6 Maison Margiela, Proenza Schouler, Katharine Hamnett London, Vanessa K, Digitaria & Meuf, διατίθενται με έκπτωση 40%. Μην χάσετε την ευκαιρία, επομένως, να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας για το καλοκαίρι με τα πιο ενημερωμένα fashion pieces από brands που έχουν ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη αισθητική και φιλοσοφία τους.

Στο Studio Avra θα βρεις τα fashion forward κομμάτια με έκπτωση

Μπορείτε, βεβαίως, να επισκεφτείτε το Studio Avra στην οδό Ιοφώντος 14 (περιοχή Caravel) για μια ξεχωριστή εμπειρία personal shopping ή να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα studioavra.gr για να περιηγηθείτε στον όμορφο κόσμο της μόδας.

Studio Avra
Studio Avra

STUDIO AVRA
Ιοφώντος 14 (περιοχή Caravel)
Τ: 210 7234711
www.studioavra.gr

Τα EPONYMO καταστήματα ανήκουν στο Gruppo Pagoni, ηγέτης στην ελληνική και την κυπριακή αγορά στον εξοπλισμό της εισαγωγής και διάθεσης εξαιρετικά επιτυχημένων fashion brands.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ