Follow us

Αυτό είναι το top που φοράνε όλες οι influencers και οι celebrities

Το κομμάτι που δεν λείπει από το street style και τα κόκκινα χαλιά.

Αυτό είναι το top που φοράνε όλες οι influencers και οι celebrities Splash/Ideal Images

Το στιλ είναι μία προσωπική υπόθεση. Εκφράζει απολύτως τον χαρακτήρα μας και είναι στενά συνυφασμένο με τις επιδιώξεις μας και τις επιθυμίες μας. Θα λέγαμε πως το στιλ είναι ένας έμμεσος τρόπος επικοινωνίας, που μας συστήνει στον κόσμο χωρίς να αρθρώσουμε λέξη. Για αυτό, άλλωστε, παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, ακόμα και τις πιο casual. Μια περιποιημένη εμφάνιση αποτελούμενη από τα σωστά κομμάτια μπορεί αναβαθμίσει την εικόνα μας, ενώ το σύνολο μπορεί να φαίνεται πολυτελές και στην πραγματικότητα να κινείται σε απολύτως προσιτές τιμές. Ωστόσο, χωρίς τις τάσεις οι εμφανίσεις μας θα ήταν κάπως μονότονες, καθώς αποτελούν το λάδι στα γρανάζια της βιομηχανίας της μόδας.

Κάθε σεζόν, λοιπόν, σπεύδουμε στις πασαρέλες, τις νέες συλλογές των πιο διάσημων οίκων και μοντέρνων brands και το street style των απανταχού fashionistas αναζητώντας τα κομμάτια, που θα ανανεώσουν και -το πιο σημαντικό- θα εξελίξουν το προσωπικό μας στιλ. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο trend όσον αφορά το styling, που έχουν λατρέψει τόσο οι ιέρειες του στιλ όσο και οι celebrities. Πρόκειται για ένα άκρως ρομαντικό τοπ, που τονίζει ιδιαίτερα τη γυναικεία σιλουέτα. Ο λόγος για το corset top, τον κορσέ που είδαμε να μεσουρανεί στις τάσεις των 90s και στα πρώτα χρόνια των 00s.

Οι κορσέδες με την αναγεννησιακή ρομαντική αισθητική κάνουν δυναμική επιστροφή στις πρώτες θέσεις των τάσεων και τους βλέπουμε να ξεχωρίζουν τόσο σε πρωινά όσο και σε βραδινά looks. Αποτελούν μέρος φορεμάτων, κοστουμιών, ολόσωμων φορμών και αξιοζήλευτων looks. Μάλιστα, έδωσαν το παρών και στο Φεστιβάλ των Καννών, με τη Bella Hadid να επιλέγει έναν σατινέ κορσέ για να ολοκληρώσει το urban γκρι κοστούμι της για το Dinner Party του γαλλικού οίκου Dior.

Loading...

Τα corset tops που ξεχώρισαν στο street style

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τις πιο κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις με το corset top των fashionistas, που θα σε εμπνεύσουν σίγουρα να επενδύσεις σε ένα και να αναδημιουργήσεις τα looks τους.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ