Καλοκαιρινές εμφανίσεις με κοσμήματα και αξεσουάρ που θα αναδείξουν το στιλ σου

Χειροποίητα κοσμήματα με πηγή έμπνευσης τη θάλασσα, το καλοκαίρι και τα λαμπερά χρώματα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα, υπερβολή και κοσμήματα δε γίνεται, πόσο ακόμα όταν είναι εμπνευσμένα από την παραλία. Τα κοσμήματα είναι η τελική πινελιά για ένα ολοκληρωμένο outfit. Είναι αυτά που δίνουν χρώμα λάμψη και στυλ. Όποια και αν είναι η δραστηριότητά σας, στην πόλη ή σε κάποιο θέρετρο, το καλοκαίρι όλα έχουν να κάνουν με την φωτεινότητα και τα καλοκαιρινά κοσμήματα παίρνουν μια fashion αισθητική καθώς αυτά πρωταγωνιστούν στην εικόνα σας. Τα ρούχα που θα φοράτε, θα αφήνουν εκτεθειμένο όλο και μεγαλύτερο μέρος του σώματος σας, ενώ τα κοσμήματα στολίζουν πλέον όλο και περισσότερο το δέρμα.

Οι φυσικές πέτρες στα κοσμήματα προσφέρουν όμορφες χειροποίητες δημιουργίες και χαρίζουν εικόνες από αξέχαστες διακοπές, παραλίες και δροσερές αποδράσεις ενώ οι νέες τάσεις θέλουν την πολυτέλεια σε μέγιστο βαθμό να μας αγκαλιάζει. Κολιέ και αλυσίδες μακριές μαζί με πολυποίκιλους συνδυασμούς στα βραχιόλια για το χέρι και τα βραχιόλια ποδιού. Δεν λείπουν τα περισσότερα από ένα δαχτυλίδια αποθεώνοντας την ανεμελιά του καλοκαιριού σε δροσερά εντυπωσιακά layering.

Η αρμονία και η ανεπιτήδευτη εικόνα που χαρίζουν οι φυσικές πέτρες όπως χρωματιστή λάβα, κοράλλι, τυρκουάζ και ροζ χαλαζίας, chips από αμέθυστο, αμαζονίτη και αχάτη στα χειροποίητα κοσμήματα για τη θάλασσα, αποτελούν ιδανικούς συνδυασμούς. Οι επιλογές ανάμεσα σε επίχρυσες ή επάργυρες αλυσίδες με κρεμαστά που θα φορεθούν για να εμπλουτίσουν τη σύνθεση είναι καθαρά προσωπική έκφραση.

Ποιοτικά χειροποίητα κοσμήματα στολισμένα με κρεμαστά ή φλουριά που συμβολίζουν το έθνικ στυλ και φέρνουν καλοτυχία, μπορούν να αναδεικνύουν ακόμα και τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες που θα συνδυάζουν διαφορετικά κομμάτια, με αρμονικό αποτέλεσμα.

Χειροποίητα κοσμήματα με φυσικές πέτρες

Ένας υπέροχος τρόπος να ανανεώσετε το καλοκαιρινό μας στυλ είναι απλά εφαρμόζοντας layering κολιέ από φυσικές πέτρες μαζί με αλυσίδες. Κολιέ από ροζ χαλαζία και μαργαριτάρια συνδυασμένα με επίχρυσες αλυσίδες. Με την ελευθερία να επιλέξετε τα σχέδια που σας αρέσουν, αποτελούν επιλογές που δίνουν μια πολύ classy chic στιλιστικά εικόνα. Συνδυάστε άφοβα διαφορετικά μεγέθη και πλέξεις σε αλυσίδες λαιμού, βραχιόλια χεριού, ή βραχιόλια ποδιού και δαχτυλίδια. Φροντίστε ωστόσο να υπάρχει ο ίδιος τύπος πέτρας σε όλα τα καλοκαιρινά κοσμήματα, και απλά εμπλουτίστε με αλυσίδες. Το αποτέλεσμα θα είναι ενιαίο και συνθέτει μια αρμονική σιλουέτα.

Η αστείρευτη γοητεία του κοραλλιού στα καλοκαιρινά κοσμήματα

Τα κοσμήματα σε κάθε εποχή έχουν σημαντική θέση στο τρόπο που διαμορφώνεται ένα στυλ καθώς τονίζουν την προσωπικότητά μας και μεταμορφώνουν πλήρως ένα ντύσιμο. Τα φυσικά κοράλλια στα χειροποίητα κοσμήματα, αναδεικνύουν τη θηλυκότητά με μοντέρνα αισθητική σε καλοκαιρινό layering όταν συνδυάζονται με μακριές επίχρυσες αλυσίδες και με κάποιο κρεμαστό. Ταιριάζουν με τα μαργαριτάρια και έχουν την μοναδική ιδιότητα να επιτρέπουν τον φυσικό πλούτο της θάλασσας να σας ομορφαίνει. Τα βραχιόλια ποδιού με κοράλλι είναι εξαιρετικής αισθητικής κοσμήματα για τις μέρες που περνάμε ξυπόλητες δίπλα στη θάλασσα.

Τα λευκά κοράλλια στα καλοκαιρινά κολιέ και τα βραχιόλια χεριού χαρίζουν μια ρομαντική εικόνα. Καθότι το λευκό έχει την τάση να αποκτά μια πιο κλασική αύρα είναι ιδανικό για τις επίσημες περιστάσεις που πάντα όμως έχει δυνατότητα για βελτιώσεις. Συνδυάζοντας ένα κρεμαστό χρυσό κολιέ με βιτρό μοτίφ μάτι σε σχήμα δάκρυ και χρυσό περίγραμμα δίνετε μια boho πινελιά. Τα λευκά κοράλλια είναι και πολύ ευκολοσυνδύαστα κι αυτό γιατί εύλογα θα ταιριάζουν με όλα τα ρούχα στην γκαρνταρόμπα σας.

Μοντέρνα κοσμήματα με τυρκουάζ

Τα καλοκαιρινά κοσμήματα με φυσικές πέτρες τυρκουάζ φέρουν το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και το styling είναι αδιαμφισβήτητα ελκυστικό και διαχρονικό. Το μόνο που θα πρέπει εσείς να κάνετε είναι να το μετατρέψετε σε μοντέρνο. Η πέτρα τυρκουάζ ή πέτρα αβεντουρίνη, ταιριάζει υπέροχα με χρυσό ή ασήμι και είναι ιδανική για ένα boho ethnic chic σύνολο. Ανεξαιρέτως όλα τα γυναικεία κοσμήματα, κολιέ και βραχιόλια χεριού ή τα βραχιόλια για τα πόδια με επίχρυσες αλυσίδες, μπορούν να φορεθούν σε ποσότητα και ποικιλία, γιατί το καλοκαίρι υποστηρίζει την υπερβολή.

Κολιέ με έντονα καλοκαιρινά χρώματα

Το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί το trend της εποχής που προηγήθηκε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Οι αλυσίδες σε μεγάλα μεγέθη μεταμορφώνονται σε ακόμα πιο fashionable items. Δεν υπάρχει όριο στο styling των αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι. Οι υπέρογκες αλυσίδες φέρουν τα χρώματα που ταιριάζουν με την θάλασσα στολισμένες με καλαίσθητα υλικά όπως φυσική ηφαιστειακή λάβα, μαύρο κοράλλι και κρεμαστά από σμάλτο. Τα λαμπερά χρώματα, ο όγκος και η υπερβολή αυτού του στυλ κοσμημάτων ταιριάζουν με την διάθεση των ηλιόλουστων ημερών, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή και την κρατούν ακατάπαυστα υψηλά καθώς σας κάνουν να ξεχωρίζετε για το γούστο και την πρωτοτυπία σας.

Τα καλοκαιρινά κοσμήματα στολισμένα με φυσικές πέτρες όπως τυρκουάζ, αβεντουρίνη ή από το βυθό όπως το κοράλλι και το φίλντισι κοχύλι, αρμονικά συνδυασμένα με πέρλα ή μαργαριτάρι είναι όμορφα υλικά που και σας φέρνουν πιο κοντά σε μια ποιοτική συλλογή κοσμημάτων.

Στην καθημερινότητά μας θέλουμε συνέχεια να νιώθουμε στυλάτες, να ξεχωρίζουμε και τα καλοκαιρινά κοσμήματα είναι ο ευέλικτος σύμμαχος μας. Όλα αυτά τα φυσικά υλικά μπορούν να συνδυαστούν με αλυσίδες χοντρές ή λεπτές. Φωτεινά χρώματα στις ακρυλικές αλυσίδες, fashionable όγκο σε κοκάλινες αλυσίδες και περίτεχνα κρεμαστά μάτια και βραχιόλια με πολλά charms, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε ένα mix που θα εκφράζει το προσωπικό σας στυλ.