Follow us

Είχες σκεφτεί να μετατρέψεις τη μάσκα σου σε crop top ; | Κι όμως γίνεται

Ο κόσμος της μόδας έχει λύση για τα πάντα.

street style Splash News / Ideal Image

Ο κόσμος του ίντερνετ είναι χαώδης και με μία ερώτηση στο Google μπορείς να βρεις ό,τι κι αν χρειάζεσαι. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα μόδας ή styling tips, μπορείς να βρεις άπειρα κείμενα και βίντεο με fashionistas να σου δείχνουν πως μπορείς να συνδυάσεις τα πιο basic ή ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της συλλογής σου. Εάν σε αυτή την περίπτωση, ο νους σου πηγαίνεις αυτομάτως σε βίντεο με τίτλο "Πώς θα φορέσεις το μαντήλι σου ως τοπ;” ή "Με τι θα συνδυάσεις τα τζιν σορτς σου το καλοκαίρι”, σίγουρα θα βρεις πολλά αποτελέσματα αλλά και κάποια ακόμα που θα σου εξάψουν την περιέργεια.

Πλέον, το νέο style hack που δοκιμάζουν οι fashionistas είναι να μεταμορφώνουν τις μάσκες που φοράμε στο πρόσωπο λόγω της πανδημίας σε crop top. Αυτό που θα χρειαστείς είναι δύο υφασμάτινες μάσκες προσώπου στο αγαπημένο σου χρώμα ή μοτίβο. Εμείς σου προτείνουμε να προτιμήσεις μάσκες που έχουν κορδόνια, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα απαραίτητα δεσίματα. Σκοπός της κάθε μάσκας είναι να καλύψει το στήθος, ενώ τα κορδόνια θα σε βοηθήσουν να τις σταθεροποιήσεις στο σώμα σου (Δες παρακάτω το βίντεο). Κάπως έτσι θα έχεις μετατρέψει, τις κατά τα άλλα δυσάρεστες μάσκες, σε ένα fashion κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με τις ψηλόμεσες παντελόνες και τα σορτς σου.

Σίγουρα αυτό το trend δεν είναι κατάλληλο για όλους, ωστόσο είναι ένας έξυπνος τρόπος που αποδεικνύει πως ο κόσμος της μόδας πάντα θα βρίσκει τρόπο για να μετατρέψει κάτι δυσάρεστο σε όμορφο και θετικό.

Δες εδώ το βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ