Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | Σού δείχνει τον πιο chic τρόπο για να φορέσεις τα τζιν σορτσάκια σου

Ένα σύνολο που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

Katerina Papoutsaki NDP Photo Agency

Τα τζιν σορτς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Είναι πρακτικά και πολύ ευκολοφόρετα, αφού μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους είτε στις casual βόλτες σου είτε στις διακοπές σου και να ντυθείς κομψά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εάν βέβαια χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση για το πως να φορέσεις τα σορτς σου, αυτό το σύνολο της Κατερίνας Παπουτσάκη θα σε εμπνεύσει σίγουρα.

Η ηθοποιός που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στη μουσική βιομηχανία με το τραγούδι "Σκλάβα”, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μοιράζεται συχνά τα looks που φορά στην καθημερινότητα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις της, η Κατερίνα Παπουτσάκη σου δείχνει πως θα δημιουργήσεις ένα κομψό και άκρως καλοκαιρινό σύνολο με το αγαπημένο σου σορτς. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός συνδύασε ένα ντένιμ σορτς με ένα t-shirt σε burnt orange απόχρωση, του οποίου έχει δέσει τις άκρες ώστε να τονίσει τη μέση της. Ολοκλήρωσε το casual σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules με τετράγωνο τακούνι, τα οποία μπορείς να φορέσεις ακόμα και στην καθημερινότητα σου.

Αυτός ο συνδυασμός λοιπόν μπορεί να σου φαίνεται κάπως basic ωστόσο είναι μία αλάνθαστη συνταγή της επιτυχίας. Τις ημέρες δηλαδή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις απλώς να επιλέξεις κάτι άνετο και κομψό, αρκεί να συνδυάσεις το αγαπημένο σου σορτς και ένα t-shirt σε έντονη απόχρωση.

Το look της Κατερίνας Παπουτσάκη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ