Follow us

Το limited edition βραχιόλι της Griamond για τη στήριξη του Save A Greek Stray

Η Griamond προσφέρει έναν μέρος των εσόδων από κάθε πώληση στο Save A Greek Stray.

MissBloom TEAM
Griamond X Save A Greek Stray Courtesy of Griamond X Save A Greek Stray

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της, η Griamond έχει ως γνώμονες της την ηθική πολυτέλεια, την αειφορία και τον σεβασμό για τον πλανήτη. Τα lab grown διαμάντια της θέτουν τέλος στην παιδική εργασία, στην εκμετάλλευση αλλά και στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Φέτος το καλοκαίρι, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Save a Greek Stray, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία φιλοδοξεί να χαράξει πορεία για μία νέα εποχή στην οποία κανένα ζώο δεν θα υποφέρει στα χέρια των ανθρώπων.

Το limited edition βραχιόλι της Griamond για τη στήριξη του Save A Greek Stray

Για την υποστήριξη της οργάνωσης, η Griamond δημιούργησε ένα limited edition Friendship Bracelet σε μία χαρούμενη, έντονη απόχρωση του πορτοκαλί, έχοντας έναν σημαντικό στόχο. Να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς, ώστε να συμβάλουμε ενεργά προς το όραμα για ένα μέλλον, στο οποίο κανένα ζώο δεν θα έρχεται αντιμέτωπο με τη βία από άνθρωπο.

To limited edition Friendship Bracelet

Griamond X Save A Greek Stray

Μπορείς να το βρεις εδώ.

Το motto της Griamond X Save A Greek Stray συνεργασίας είναι "Φορέστε το SGS βραχιόλι σας με υπερηφάνεια, δείξτε την αγάπη και την υποστήριξή σας μέσω αυτού του όμορφου κοσμήματος". Η Griamond προσφέρει έναν μέρος των εσόδων από κάθε πώληση στο Save A Greek Stray.

Griamond X Save A Greek Stray

Sites

Griamond : www.griamond.com

Save A Greek Stray : saveagreekstray.org/el

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ