Follow us

Τι θα φορούσες στο club αν το ημερολόγιο γύρναγε στις δεκαετίες του '70, ΄80 '90 και '00;

Μία Tik Toker μας δείχνει τα ιδανικά σύνολα για τις βραδινές εξόδους στην εκάστοτε δεκαετία.

Τι θα φορούσες στο club αν το ημερολόγιο γύρναγε στις δεκαετίες του '70, ΄80 '90 και '00; iStock

Το ημερολόγιο δείχνει 19 Ιουλίου του 2021 και το ρολόι σου λέει πως η ώρα είναι 15:00. Κλείνεις στιγμιαία τα μάτια και μεταφέρεσαι πίσω στο χρόνο. Τη μία στιγμή είσαι στα 70s, όπου τα παιδιά των λουλουδιών ταράζουν το αστικό πρότυπο και ''ντύνουν'' με τα τραγούδια τους τους ήχους της πόλης. Την άλλη, βρίσκεσαι στα 80s με τη ντίσκο μουσική να ηχεί από κάθε ραδιόφωνο και στο τέλος καταλήγεις στα 00s, τη δεκαετία που το hip hop μεσουρανεί στη μουσική σκηνή και καθορίζει τη βιομηχανία της μόδας.

Αυτό το ταξίδι πίσω στον χρόνο το κάνουμε παρέα με την Lacey Tanner, την Tik Toker, που λατρεύει τόσο τη μουσική όσο και τη μόδα. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις η νεαρή Lacey Tanner, με σχεδόν 13 εκατομμύρια likes στη δημιουργική πλατφόρμα του Tik Tok, μας κάνει μία χρονική αναδρομή στις δεκαετίες των '70, ΄80 '90 και '00. Πιο συγκεκριμένα μας πηγαίνει από βραδινό club σε βραδινό club ανά χρονική περίοδο. Παράλληλα, μας παρουσιάζει τα ιδανικά σύνολα, που θα φορούσε σε κάθε δεκαετία.

Loading...

Έτσι, στο σύντομο βίντεο της θαυμάζουμε χαρακτηριστικά fashion items της κάθε εποχής, ενώ η αντίστοιχη μουσική ηχεί στα αυτιά μας. Στα 70s επιλέγει ένα two-piece κίτρινο σύνολο με γούνινη λεπτομέρεια και oversized γυαλιά ηλίου, στα 80s έχει μία πιο edgy διάθεση, που θυμίζει κάτι από ''Grease'', στα 90s φοράει ένα μινιμαλιστικό λαμπερό φόρεμα με κρόσσια και στα 00s ένα look με cut-outs, body chains και μικρά αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση κατάφερε να εκφράσει την αισθητική που επικρατούσε στις τάσεις της μόδας στην εκάστοτε δεκαετία.

Ανακάλυψε παρακάτω τα looks της Lacey Tanner και πάρε έμπνευση για τις δικές σου βραδινές εμφανίσεις

@undiscoveredtiktokstar

This is the first & last time you’ll see me doing a 2010s look 😅💛 #outfits #decades #style

♬ club songs through the decades. I do not own audio - thebestsongs23

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ