Follow us

Reebok x Victoria Beckham Drop Five | Η νέα συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη

Η capsule συλλογή επαναπροσδιορίζει τα collection icons μαζί με τα πρωτοποριακά νέα styles.

MissBloom TEAM
Reebok x Victoria Beckham Drop Five | Η νέα συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη Courtesy of Reebok

Η Victoria Beckham συνεργάζεται με τη Reebok, γνωστή για τo fitness και lifestyle expertise της, με στόχο τη δημιουργία της Drop Five συλλογής, μίας συλλογής που περιλαμβάνει fashion κομμάτια ιδανικά σχεδιασμένα για να μπορούν να φορεθούν από το γυμναστήριο μέχρι και τη βόλτα, αλλά και το αντίστροφο.

Πιο συγκεκριμένα, η capsule συλλογή επαναπροσδιορίζει τα collection icons μαζί με τα πρωτοποριακά νέα styles, φτιαγμένα από φυσικές ίνες υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη δημιουργία high-performing κομματιών, που αγκαλιάζουν το σώμα προσφέροντας αυτοπεποίθηση σε όποιον τα φορά.

Reebok x Victoria Beckham Drop Five | Η νέα συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη

"Για τη συγκεκριμένη συλλογή, επικεντρώθηκα στον προσεκτικό σχεδιασμό των κομματιών ώστε να είμαι σίγουρη πως ικανοποιώ τις lifestyle ανάγκες της κοινότητάς μου. Το sporting expertise της Reebok σε συνδυασμό με το handwriting του brand Victoria Beckham, μας επέτρεψαν να σχεδιάσουμε μία κομψή αλλά ταυτόχρονα ευέλικτη συλλογή ρούχων που μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα", αναφέρει η Victoria Beckham, Creative Director.

Οι ουδέτεροι τόνοι αποτελούν τις βασικές αποχρώσεις της συλλογής σε συνδυασμό με το άσπρο και το μαύρο ενώ το απαλό ροζ και μωβ χρώμα προσδίδουν μία γυναικεία νότα. Με στόχο τη δημιουργία ευέλικτων fashion κομματιών, η συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και cropped bomber jackets αεροπορικού τύπου και cargo backpacks σε δυναμικά χρώματα.

Reebok x Victoria Beckham Drop Five

Ακόμα, κάθε ρούχο της συλλογής υιοθετεί μία μίνιμαλ, structured προσέγγιση όπως τα running shorts, το cropped puffer jacket και το νέο αδιάβροχο Anorak. Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της Victoria από τη συλλογή, είναι το Tennis Dress που κολακεύει το σώμα και προσφέρει όχι μόνο άνεση αλλά και κάλυψη, επιτρέποντας στους αθλητές να κινηθούν ελεύθερα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Reebok x vb

Η σειρά ολοκληρώνεται με ένα set τριών κομματιών χωρίς ραφές που προσδίδουν ευκολία και απλότητα σε κάθε workout. Τα leggings με τις ribbed λεπτομέρειες κολακεύουν το σώμα, ενώ το cropped French Terry hoodie είναι σχεδιασμένο για post-training look. Τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν σε σετ, αναδεικνύοντας το uniform dressing στον κόσμο του αθλητισμού.

Reebok

Τέλος, η Drop 5 συλλογή περιέχει τα κλασικά sneakers της Reebok, Zig Kinetica, Rapide και Club C, επανασχεδιασμένα από τη Victoria Beckham.

Η Reebok x Victoria Beckham Drop Five συλλογή είναι διαθέσιμη στο https://www.reebok.com/gr/victoria_beckham και στο victoriabeckham.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ