Follow us

Αυτό το Stradivarius φόρεμα είναι τέλειο για καλοκαιρινούς γάμους και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Κάνε έξυπνες αγορές για να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση.

stradivarius Courtesy of Stradivarius

Η καλοκαιρινή περίοδος συνεχίζεται κανονικά με εμάς να απολαμβάνουμε τη θάλασσα και τον ήλιο, να ανυπομονούμε για τον ερχομό των διακοπών και να λαμβάνουμε συνεχώς προσκλήσεις για γάμους. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι η εποχή που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για την τέλεση του γάμου τους, δημιουργώντας σε εσένα ως καλεσμένη μία μεγάλη πρόκληση. Να ντυθείς κομψά χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις μία περιουσία σε επίσημα φορέματα.

Ευτυχώς για όλες μας, το καλοκαίρι είναι η πιο cool εποχή του χρόνου, ακόμα και στο ντύσιμο. Αυτό σημαίνει πως για μία κομψή εμφάνιση σε γάμο χρειάζεται απλώς να φορέσεις ένα αέρινο φόρεμα, ακριβώς όπως αυτό που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Stradivarius.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα midi φόρεμα σε ροζ pastel απόχρωση με puff sleeves και άνοιγμα στην πλάτη, το οποίο κοστίζει μόλις 25,99 € και είναι ιδανικό για καλοκαιρινούς γάμους.

Πώς θα το φορέσεις;

Πριν αποφασίσεις το styling που θα δημιοργήσεις με το φόρεμα σου, χρειάζεται να παρατηρήσεις την τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος και το after party. Εάν πρόκειται να γίνει στην πόλη, συνδύασε το με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρώματα όπως το μαύρο, το ασημί ή ακόμα και σε κάποια έντονη απόχρωση όπως το μπλε ηλεκτρίκ για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις ακόμα και flat σανδάλια ώστε να νιώθεις ακόμα πιο άνετα και να χορέψεις χωρίς να πονέσουν στιγμή τα πόδια σου. Προτίμησε ένα ζευγάρι σανδάλια, διακοσμημένα με στρας, μικρές πέρλες ή με metallic υφή.

Εξίσου σημαντικά είναι και τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα statement κολιέ είναι σίγουρα must have. Όσον αφορά στις τσάντες, μία mini ψάθινη τσάντα ή ένα clutch σε γεωμετρικό σχήμα θα ολοκληρώσουν το wedding look σου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Βρες το φόρεμα εδώ

Αυτό το Stradivarius φόρεμα είναι τέλειο για καλοκαιρινούς γάμους και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Μίντι φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη 25,99 € Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ