Follow us

Αυτή η κομψή τσάντα από το H&M χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην παραλία

Μπορείς να την κρατήσεις ακόμα και στην πόλη.

beach look iStock

Η τσάντα παραλίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού σου στιλ. Είναι το ίδιο απαραίτητη και χρήσιμη ακριβώς όπως και η τσάντα που κρατάς καθημερινά στην πόλη και χρειάζεται να είσαι σε τέτοιο μέγεθος ώστε να χωρά όλα όσα θα χρειαστείς στην παραλία. Πετσέτας θαλάσσης, νεσεσέρ, καφτάνι κλπ.

Σίγουρα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο νου σου όταν σκέφτεσαι την τσάντα για την παραλία είναι να επενδύσεις σε μία ψάθινη, που σαφώς είναι μία άκρως καλοκαιρινή και διαχρονική επιλογή. Ωστόσο, όχι η μοναδική. Φέτος το καλοκαίρι, οι τσάντα από καμβά έχουν κερδίσει την προσοχή των fashion girls για πολλούς λόγους. Είναι σύγχρονες, πολύ cool, θα τις βρεις σε διάφορα μοτίβα και χρώματα, ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει με το στιλ σου.

Εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα και ξεχωρίσαμε μια τσάντα από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, H&M από βαμβάκι με ύφανση ζακάρ και με tropical μοτίβο που ταιριάζει με όλα τα beach looks σου. Το μέγεθος και το στιλ της μάλιστα την κάνουν κατάλληλη όχι μόνο για την περίοδο των διακοπών, αλλά και για την πόλη, αφού μπορείς άνετα να την κρατήσεις στην καθημερινότητα σου.

Βρες τη τσάντα εδώ

Αυτή η κομψή τσάντα από το H&M χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην παραλία

Τσάντα χειρός με ύφανση ζακάρ 29,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ