Follow us

JACK & JONES | Λανσάρει μια νέα μάρκα για τις νεαρές γυναίκες

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ένδυση, είναι πλέον καιρός για τις γυναίκες.

MissBloom TEAM
jack

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ένδυση, είναι πλέον καιρός για τις γυναίκες.

Η JACK & JONES διευρύνει τους ορίζοντές σας, με το μεγαλύτερό τους εγχείρημα, την γυναικεία σειρά αποκαλούμενη ως JJXX! Η collection, λοιπόν, καθώς "γεννήθηκε” το 2020, αντιπροσωπεύει τη γυναικεία φύση και υποδηλώνει το δυναμικό, το άγνωστο, το μέλλον που δεν έχει έρθει ακόμα.

JACK & JONES | Λανσάρει μια νέα μάρκα για τις νεαρές γυναίκες

Αξιοποιώντας 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο denim, η JJXX έρχεται ως μια διεθνής μάρκα denim ανταποκρινόμενη στις υψηλές προσδοκίες ποιότητας, που κάθε νεαρή γυναίκα μπορεί να ζητήσει. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και προσδίδοντας το "κάτι παραπάνω”, η JJXX απέχει πολύ από το μέσο fashion brand.

Η JJXX υιοθετώντας την αρχή του "ποτέ χωρίς απόθεμα, ποτέ εκτός στιλ” είναι έτοιμη να διαθέσει όλα εκείνα τα προϊόντα που σου είναι απαραίτητα και αναζητάς καθημερινά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη on-line και σε καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την πρώτη σειρά ρούχων διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του 2021. Μια συλλογή από τζιν με χρώμα, αυτοπεποίθηση, άνεση και στιλ που αναβαθμίζει την γκαρνταρόμπα σου και σου επιτρέπει να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Ακολούθησε το ένστικτο και την καρδιά σου και επένδυσε στην JJXX!

Η BESTSELLER δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας με περισσότερα από 20 fashion brands! Jack & Jones, Only, Vero Moda, Selected είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία brands που ανήκουν στο portfolio της. Τα ρούχα της BESTSELLER απευθύνονται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό (άντρες, γυναίκες, εφήβους & παιδιά) ενώ είναι διαθέσιμα -εκτός από online- σε μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η JJXX έρχεται, λοιπόν, να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια της BESTSELLER!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ