Follow us

Ευσταθία Τζόβα | Tο πιο γλυκό κορίτσι του Instagram™ προτείνει ρούχα για effortless στυλ

H fashion Influencer διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της δύο e-shop, το høns με γυναικεία ρούχα και το ägg με παιδικά ρούχα.

MissBloom TEAM
@efstathiatzv picks Courtesy of @efstathiatzv

Πάντα χαμογελαστή, με φρέσκια αύρα και ανεπιτήδευτο στυλ η Ευσταθία Τζόβα aka efstathiatzv, είναι ένα από τα κορίτσια που λατρεύουμε να χαζεύουμε στο feed μας στο Instagram™. Πέρα όμως, από το fashion inspiring προφίλ της, η Ευσταθία είναι απόδειξη ότι με όρεξη και καλή διάθεση μπορούν όλα να γίνουν πραγματικότητα. Είναι νέα μητέρα δύο παιδιών και παράλληλα με το επιτυχημένο account της, διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της δύο e-shop, το høns με γυναικεία ρούχα και το ägg με παιδικά ρούχα. Αρκετά θα λέγαμε για να τα χωρέσει κάποιος σε 24 ώρες.

Høns σημαίνει στη δανική γλώσσα κότα και ägg είναι το αυγό. Πρόκειται για έναν fun παραλληλισμό για τη μαμά και το παιδί. Το høns μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, όμως έχει καταφέρει να μας κάνει να μπαίνουμε να τσεκάρουμε και να ξανατσεκάρουμε τις νέες αφίξεις, αφού όλα τα κομμάτια είναι limited και μια ώρα είναι αρκετή για να βγουν out of stock. Στο høns υπάρχουν άνετα, chic και ευκολοφόρετα φορέματα, παντελόνια, τοπ, outwear, εσώρουχα, αξεσουάρ, αλλά και παπούτσια, τα οποία ανήκουν στην πρώτη δική τους συλλογή. Όλα τα κομμάτια είναι αυτό που λέμε "ένα και ένα”, επιλεγμένα με την προσεγμένη αισθητική της Ευσταθίας. Το στυλ τους είναι casual chic και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με το πώς θα στιλιζαριστούν.

Ευσταθία Τζόβα | Tο πιο γλυκό κορίτσι του Instagram™ προτείνει ρούχα για effortless στυλ
Βρες όλα τα ρούχα του høns

"Όλα είναι in house, όλα περνούν από χέρια τα δικά μου και του συζύγου μου. Από την αναζήτηση των ρούχων και τις φωτογραφίσεις μέχρι τις αποστολές των παραγγελιών. Η "αποστολή” μας είναι να ανακαλύψουμε ρούχα που εμπνέουν τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη μοναδικότητά τους σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.” μας ανέφερε η Ευσταθία.

hons
Βρες όλα τα ρούχα του høns

Η Ευσταθία σπούδασε Λογιστική, όμως ο χώρος της μόδας την κέρδισε από νωρίς. Σχεδίαζε και έραβε ρούχα με τη μητέρα της μέχρι που αποφάσισε να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Για ένα διάστημα αναλάμβανε τα social media διαφόρων καταστημάτων και σύντομα κατάλαβε ότι το περιεχόμενό της είχε απήχηση. Έτσι, πριν από περίπου 4 χρόνια δημιούργησε το δικό της account, στο οποίο ανέβαζε τα αγαπημένα της outfits, στα αγαπημένα της μέρη. Και ο κόσμος του Instagram™ τη λάτρεψε για την αυθεντικότητα, το στυλ της και την ζωντάνια της. Το høns ήταν αποτέλεσμα της επιθυμίας της να προσφέρει στις γυναίκες στυλιστικές προτάσεις που ξεχωρίζουν.

hons
Βρες όλα τα ρούχα του høns

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας outfits που βρήκαμε στο høns. Κάποια από αυτά μπορεί όταν διαβάζεις το άρθρο να έχουν εξαντληθεί, αλλά αξίζει να χαζέψεις για να πάρεις μια γεύση από το στυλ των ρούχων της και σίγουρα θα βρεις κάτι στο site της που θα λατρέψεις.

Get inspired:

Ευσταθία Τζόβα 4
Βρες όλα τα ρούχα του høns
Ευσταθία Τζόβα 1
Βρες όλα τα ρούχα του høns
Ευσταθία Τζόβα 2
Βρες όλα τα ρούχα του høns
Ευσταθία Τζόβα 3
Βρες όλα τα ρούχα του høns
Ευσταθία 6
Βρες όλα τα ρούχα του høns

Επισκέψου το høns και ανακάλυψε όλα τα picks της Ευσταθίας

Θα τα βρεις επίσης στο Instagram και στο Facebook

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ