Follow us

5 κιμονό από το attrattivo που θα κάνουν τα looks της παραλίας πολύ εντυπωσιακά

Ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τα looks στην παραλία.

attrattivo Courtesy of attrattivo

Η στιγμή που θα ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για τις διακοπές ή μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό πλησιάζει και είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποια είναι τα must have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από αυτή. Εκτός από τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, δηλαδή τα μαγιό, θα πρέπει να επιλέξεις έξυπνα τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου για την παραλία.

Σίγουρα, ένα φόρεμα ή ένα καφτάνι είναι από τις πρώτες επιλογές που σου έρχονται στο μυαλό, αφού είναι ρούχα πρακτικά και πολύ ευκολοφόρετα. Ωστόσο, έχεις και άλλες επιλογές, που θα σε βγάλουν εξίσου ασπροπρόσωπη. Συγκεκριμένα, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε κιμονό, τα οποία μπορείς να φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και αργότερα. Ένα κιμονό, μονόχρωμο ή εμπριμέ, διακοσμημένο με δαντέλα ή σε κάποιο εντυπωσιακό tropical μοτίβο θα ταιριάζει τέλεια με το μαγιό σου, ενώ αν το συνδυάσεις με ένα τζιν σορτς μπορείς να συνεχίσεις τις βόλτες σου στο νησί μετά την παραλία.

Εάν λοιπόν έχεις ξεκινήσει τις last minute αγορές λίγο πριν τις διακοπές, τα παρακάτω κιμονό που ξεχωρίσαμε από την attrattivo σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Θα βρεις τόσο minimal σχέδια σε αποχρώσεις όπως το λευκό αλλά και πιο ιδιαίτερα σε μοτίβα όπως το tie dye, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ σου.

Τα αγαπημένα μας κιμονό για το καλοκαίρι

Εμπριμέ κιμονό με δέσιμο attrattivo

Λευκό κιμονό με δαντέλα attrattivo

Μακρύ εμπριμέ κιμονό attrattivo

Κιμονό σε tie dye μοτίβο attrattivo

Μακρύ κιμονό με δέσιμο attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ