Follow us

Σου βρήκαμε 8 άνετα καλοκαιρινά φορέματα όπως αυτό που φόρεσε η Χρυσή Βαρδινογιάννη

MissBloom TEAM
Χρύση Βαρδινογιάννη NDP

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση της Χρυσής Βαρδινογιάννη στις Σπέτσες. Η ίδια βρίσκεται εκεί για να απολαύσει την γραφική ομορφιά του ελληνικού νησιού κάνοντας διακοπές, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται ο επί τριών ετών σύντροφος της Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Αν και το ζευγάρι κρατάει αρκετά χαμηλούς τόνους, με την Χρυσή να μένει εκτός των φώτων της δημοσιότητας, δεν μπορεί να αντισταθεί στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών. Τα βλέμματα, ωστόσο, μαγνήτισε η εμφάνιση της και πιο συγκεκριμένα το σύνολο που επέλεξε να φορέσει. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μαύρο loose αέρινο φόρεμα τύπου T-shirt, που έφερε διακριτική λεπτομέρεια με σκίσιμο στα πλάγια. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για τις ημέρες που η θερμοκρασία ''χτυπάει κόκκινο'', καθώς προσφέρει άνεση, δροσιά και φυσικά κομψότητα. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με σανδάλια, μίνιμαλ κοσμήματα και μία μάσκα προσώπου σε έντονα χρώματα.

Σου βρήκαμε 8 άνετα καλοκαιρινά φορέματα όπως αυτό που φόρεσε η Χρυσή Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Χρυσή Βαρδινογιάννη

Μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις το χαλαρό look της Χρυσής Βαρδινογιάννη, επενδύοντας σε ένα T-shirt φόρεμα στην διαχρονική και cool απόχρωση του μαύρου. Plus, το εν λόγω φόρεμα σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορείς να το αξιοποιήσεις σε αμέτρητες περιστάσεις κάνοντας το κατάλληλο styling. Εμείς κάναμε μία έρευνα στην αγορά και σου ξεχωρίσαμε 8 παρόμοια σχέδια με το φόρεμα, που επέλεξε η Χρυσή Βαρδινογιάννη, και είμαστε σίγουρες πως θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Βρες το ιδανικό μαύρο φόρεμα για εσένα παρακάτω!

Shopping Guide

Μαύρο κοντομάνικο φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, Attrattivo

Μαύρο T-shirt φόρεμα, Helmi

Μαύρο T-shirt φόρεμα, Bershka

Μαύρο αμάνικο φόρεμα, H&M

Μαύρο κοντομάνικο εφαρμοστό φόρεμα, Zara

Μαύρο βαμβακερό T-shirt φόρεμα, Mango

Μαύρο φόρεμα με κουμπιά στο μπροστινό μέρος, 'Ale the non usual casual

Μαύρο αέρινο φόρεμα με τιράντες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ