Follow us

Τι να φορέσω σε βραδινή έξοδο; | Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς κομψά χωρίς κόπο

Για να μην αρνηθείς ξανά σε κάποια πρόσκληση επειδή δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

fay skorda NDP Photo Agency

Ακόμα κι αν έχεις μία ντουλάπα γεμάτη από ρούχα, ακόμα κι αν φροντίζεις να ανανεώσεις συχνά το στιλ σου, πάντα θα υπάρχουν κάποιες ημέρες που δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Τότε είναι που η διάθεση σου χαλάει και αρνείσαι τις προτάσεις των φίλων σου για εξόδους. Ευτυχώς, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από ό,τι νομίζεις και πάντα υπάρχουν safe επιλογές για να ντυθείς κομψά όταν δεν έχεις πολλή έμπνευση.

Ειδικά όταν πρόκειται για κάποια βραδινή έξοδο, υπάρχει ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Ο λόγος για το μαύρο φόρεμα. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα με μία εμφάνιση της σού δείχνει πως μπορείς να το φορέσεις σε κάποια βραδινή έξοδο χωρίς μάλιστα να ξοδέψεις πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα πολύ κομψό look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φορά ένα μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι που αναδεικνύει υπέροχα τη σιλουέτα της. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε εξίσου μαύρη απόχρωση και ένα mini τσαντάκι σε ροζ χρώμα.

Ακριβώς αυτή είναι καιι η "συνταγή της επιτυχίας" για μία κομψή βραδινή εμφάνιση. Αρκεί δηλαδή να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με flar σανδάλια. Πρόσθεσε λίγο χρώμα στο look σου με ένα τσαντάκι σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή το φούξια και είσαι έτοιμη να απολαύσεις τη βραδιά σου.

Το look της Φαίης Σκορδά

Loading...

Τα πιο κομψά μαύρα φορέματα του καλοκαιριού

Βαμβακερό φόρεμα H&M

Φόρεμα κοντό πλισέ Mango

Κοντό φόρεμα με λαιμόκοψη halter Stradivarius

Φόρεμα βαμβακερό άνοιγμα Mango

Φόρεμα με ανοίγματα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ