Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | 10 οικονομικά φορέματα για να παραμείνεις εντός budget

Καλοκαιρινά φορέματα που κοστίζουν μέχρι 100 ευρώ και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

street style Splash News / Ideal Image

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τα προσκλητήρια σε γάμους φίλων και συγγενών καταφτάνουν συνεχώς, δημιουργώντας σου μία μεγάλη πρόκληση. Να αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Σίγουρα μία από τις πιο ασφαλής και κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι τα φορέματα. Αέρινα και δροσερά, θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα όπου κι αν είναι ο γάμος, ενώ μπορείς να τα φορέσεις τόσο με ψηλοτάκουνα πέδιλα όσο και με flat σανδάλια.

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου βέβαια, εμείς θα σου προτείναμε να προτιμήσεις φορέματα σε σχέδιο και στιλ που μπορείς να φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις. Τα maxi φορέματα με έναν ώμο ή με halter neck σε αποχρώσεις όπως το μπλε, το σκούρο πράσινο ή ακόμα και σε pastels όπως το baby pink είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σε κάποια βραδινή έξοδο.

Σε περίπτωση μάλιστα που έχεις αρκετά καλέσματα σε γάμους, δεν χρειάζεται να αγοράσεις διαφορετικό φόρεμα για όλα. Μπορείς όμως να φορέσεις το ίδιο φόρεμα με διαφορετικό styling. Τα κοσμήματα, η προσθήκη ζώνης, τα παπούτσια και οι τσάντες θα σε βοηθήσουν να διαφοροποιήσεις το look σου.

Εξίσου σημαντικό είναι να ορίσεις ένα συγκεκριμένο budget και να μη ξεφύγεις από αυτό. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε δέκα φορέματα που κοστίζουν μέχρι 100 ευρώ και είναι ιδανικά για εσένα που είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινούς γάμους.

Μάξι φόρεμα με ζώνη €99,00 Lynne

Φόρεμα κρουαζέ με βολάν 59,00 € Parabita 

Floral φόρεμα 39.95 EUR Zara

Μάξι φόρεμα με λαχούρια 99,90 € attrattivo

Αμάνικο φόρεμα 99,90 € attrattivo

Εμπριμέ φόρεμα 69,90 € 'ALE

Slip dress €59,00 Karavan Clothing

Maxi φόρεμα με έναν ώμο 77,94 € Lynne

Φόρεμα ασύμμετρο ντεκολτέ 39,99 € Mango

Maxi φόρεμα με βολάν 71,40 € BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ