Follow us

Sneakers σε βραδινή έξοδο; Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σού δείχνει τον τρόπο

Κι όμως υπάρχει τρόπος για να τα φορέσεις.

anna maria NDP Photo Agency

Σίγουρα, όταν σκέφτεσαι το look που θα φορέσεις σε κάποια βραδινή έξοδο, τα sneakers δεν είναι το πρώτο στιλ παπουτσιών που σου έρχονται στο μυαλό. Ευτυχώς για όλες μας όμως, η εποχή που τα αθλητικά παπούτσια προορίζονταν αποκλειστικά για τις προπονήσεις μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον είναι ένα από τα κομμάτια-κλειδιά για κομψές street style εμφανίσεις.

Ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, που όλα είναι πιο χαλαρά, υπάρχει τρόπος να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers ακόμα και σε κάποια βραδινή έξοδο όπως είναι μία θεατρική παράσταση ή κάποια συναυλία.

Το look που θα σε εμπνεύσει μάλιστα είναι αυτό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία παρακολούθησε πρόσφατα τη θεατρική παράσταση "The 1821-η επιθεώρηση" στο Κηποθέατρο Παπάγου. Για την εν λόγω περίσταση, η ηθοποιός δημιούργησε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση, μαύρη παντελόνα σε loose γραμμή με ένα στράπλες, εξίσου μαύρο τοπ. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία τσάντα ώμου, χρυσά κολιέ και ένα ζευγάρι, λευκά sneakers. Το look της είναι άκρως καλοκαιρινό και σίγουρα πολύ άνετο, ενώ μας απέδειξε πως τα sneakers είναι ιδανικά ακόμα και για τέτοιου είδους περιστάσεις.

Extra Tip

Μπορείς μάλιστα να τα φορέσεις ακόμα και με τα καλοκαιρινά σου φορέματα. Mini, midi ή maxi, ο συνδυασμός φόρεμα και sneakers είναι cool, άνετος και σίγουρα πολύ girly.

Το look της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Sneakers σε βραδινή έξοδο; Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σού δείχνει τον τρόπο

Κομψά ζευγάρια sneakers για τη συλλογή σου

Gazelle sneakers Adidas

Superstar sneakers Adidas

Λευκά sneakers Reebok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ