Follow us

The Original Book Bag | Αν αγαπάς τα βιβλία, σίγουρα θα λατρέψεις αυτήν τη τσάντα

Η Μαριλένα Καρτελιά και η Στέλλα Πανταζοπούλου μιλάνε στο madamefigaro.gr για την ιδέα πίσω από το πρωτότυπο brand τους.

The Original Book Bag Courtesy of The Original Book bag

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις αισθανθεί ότι σου λείπει η κατάλληλη τσάντα για να "κλείσεις" μέσα την αγαπημένη σου συνήθεια: τα βιβλία. Προφανώς, αν κυκλοφορείς καθημερινά με ευρύχωρες tote bags να θεωρείς ότι θα χωρέσει κι αυτά, αλλά σίγουρα αυτή η επιλογή δεν θα σου εξασφαλίσει ότι το αγαπημένο σου βιβλίο θα παραμείνει ατσαλάκωτο και άφθαρτο. Αν, λοιπόν, δεν μετακινείσαι πουθενά χωρίς έστω ένα μικρό βιβλίο μαζί σου και λατρεύεις να φροντίζεις τα βιβλία σου ώστε να παραμένουν σε άψογη κατάσταση, τότε καταλαβαίνεις πολύ καλά γιατί μιλάω: για την τσάντα που τους αξίζει! Και την οποία φρόντισαν να μας εξασφαλίσουν δυο καλές φίλες και βιβλιόφιλες, η Μαριλένα Καρταλιά και η Στέλλα Πανταζοπούλου, που δημιούργησαν το The Original Book Bag, το ελληνικό brand που κάνει μόδα το πιο trendy αξεσουάρ.

The Original Book Bag | Αν αγαπάς τα βιβλία, σίγουρα θα λατρέψεις αυτήν τη τσάντα

The Original Book Bag: η ιδέα

Μιλώντας, λοιπόν, με τις δυο γυναίκες που βρίσκονται πίσω από το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα, έμαθα ότι η ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε το The Original Book Bag προέκυψε από τις σκέψεις που έχουμε κάνει άπειρες φορές όσοι κουβαλάμε βιβλία σε MMM ή σε διακοπές ή οπουδήποτε: πού θα τα βάλω για να μην φθαρούν; πώς θα το κάνω κομψά; "To The Original Book Bag ξεκίνησε από δική μας ανάγκη. Λατρεύουμε το διάβασμα και είχαμε πάντα στη τσάντα μας το βιβλίο μας διπλωμένο σε πλαστικές σακουλίτσες ή σε διαφημιστικές τσάντες προκειμένου να το προστατεύσουμε. Επειδή βαρεθήκαμε τις σακούλες και τις σακουλίτσες φτιάξαμε μια υφασμάτινη τσαντούλα, στο μέγεθος του βιβλίου μας".

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ