Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο | Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε ως top και να γιατί

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο συγκέντρωσε πολλές κομψές καλεσμένες, ωστόσο μία μας κέρδισε λίγο περισσότερο...

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο παρέθεσε χθες, Σάββατο 24 Ιουλίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Το παρών έδωσαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, βουλευτές, διακεκριμένοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών και των γραμμάτων, δημοσιογράφοι, αλλά και εκπρόσωποι της κοινωνίας με ξεχώρισαν με το παράδειγμά τους.

Μία δεξίωση, ασφαλώς, επιβάλλει και συγκεκριμένο dress code και οι καλεσμένοι φρόντισαν ώστε η παρουσία τους να είναι κομψή και περιποιημένη. Οι κυρίες που παραβρέθηκαν στη βραδιά είχαν, βεβαίως, τον πρώτο λόγο στο στιλ και οι εμφανίσεις τους αποδείχτηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις εξαιρετικά κομψές, απόλυτα εναρμονισμένες με την περίσταση, αλλά και την εποχή.

Ωστόσο, αν έπρεπε κάπου να δώσουμε τον τίτλο της "πιο καλοντυμένης της βραδιάς", ή έστω της εμφάνισης που ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο, αυτός θα πήγαινε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου που μάς κέρδισε με την πρώτη ματιά. Η δημοσιογράφος για την παρουσία της στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου επέλεξε να φορέσει ένα ντραπέ μεταξωτό μάξι wrap φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση, και συγκεκριμένα το μοντέλο "Isidora", από τη συλλογή του brand Zeus&Dione. Το συνδύασε καταπληκτικά με χρυσά cuff βραχιόλια, περασμένα και στα δυο χέρια, nude πέδιλα και nude καπιτονέ τσάντα Saint Laurent, ενώ η εμφάνιση κερδίζει εξτρά πόντους και για το σετάρισμα του φορέματος με τη μάσκα προστασίας, που είχε την ίδια απόχρωση.

Γιατί "πιο καλοντυμένη;"

Το look της δημοσιογράφου αξίζει τη διάκριση της "top εμφάνισης" γιατί καταφέρνει να πάρει άριστα σε όλα τα επιμέρους στοιχεία που κρίνουν ως επιτυχημένο ένα σύνολο: α. είναι ιδανικό για τη περίσταση μια καλοκαιρινής δεξίωσης σε κήπο χωρίς να είναι υπερβολικό, β. διαθέτει ένα διαχρονικό χαρακτήρα χάρη στην αέρινη, wrap σιλουέτα του και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, ενώ το χρώμα του φέρνει μια δροσιά και έναν μοντέρνο αέρα, γ. η δημοσιογράφος έχει κάνει ένα στιλάτο και ισορροπημένο συνδυασμό με statement κοσμήματα - επενδύοντας την ίδια στιγμή σε ουδέτερες αποχρώσεις για τα υπόλοιπα αξεσουάρ της, δ. και επίσης, η επιλογή της σε φόρεμα αναδεικνύει υπέροχα τη σιλουέτα της.