Follow us

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; | 5 εύκολα και κομψά σύνολα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Ανακάλυψε έξυπνα combos με μινιμαλιστική διάθεση και basic κομμάτια που έχεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; | 5 εύκολα και κομψά σύνολα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Για κάποιους οι διακοπές ξεκινούν και για άλλους τελειώνουν, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα και περιμένοντας με ανυπομονησία έναν ήρεμο και ξεκούραστο Αύγουστο στην πόλη. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με εσένα, που ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και φέρεις λίγο βαρέως την επιστροφή σου. Για να σου την κάνουμε λίγο πιο χαρούμενη, σου προτείνουμε να ασχοληθείς με το styling και πιο συγκεκριμένα με την αναβάθμιση των προσωπικών σου εμφανίσεων. Το γεγονός πως γύρισες από τις διακοπές σου, δεν σημαίνει πως το καλοκαίρι και οι έξοδοι τέλειωσαν. Αντιθέτως, συνεχίζουν και γίνονται ακόμα καλύτεροι αφού οι ρυθμοί της πόλης χαλαρώνουν.

Είτε λοιπόν ετοιμάζεσαι για μία έξοδο, για μία βόλτα και έναν περίπατο είτε κατευθύνεσαι προς το γραφείο, χρειάζεσαι στιλιστική έμπνευση και εμείς θα σου τη δώσουμε. Κάνοντας μία περιήγηση στα social media και στους γεμάτους μόδα και τάσεις λογαριασμούς ξεχωρίσαμε κάποιες ενδιαφέρουσες εμφανίσεις των fashion influencers και insiders, που αξίζουν να μπουν στο ραντάρ σου.

Πρόκειται για απλά outfits, που ωστόσο τραβούν τα βλέμματα λόγω της αδιαμφισβήτητης κομψότητας και του μινιμαλισμού. Μονοχρωμίες και εκκεντρικές λεπτομέρειες, αξεσουάρ και έξυπνοι συνδυασμοί, που σίγουρα θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου και θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για τις επόμενες καλοκαιρινές ημέρες.

Fashion Inspo | 5 casual & chic σύνολα που θα θες άμεσα να αντιγράψεις

Φόρα ένα oversized λευκό πουκάμισο, είτε ανοιχτό είτε κλειστό, με ένα jean σορτς και mules σε έντονες αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το σύνολο με αλυσίδες στο λαιμό, ιδιαίτερους συνδυασμούς σκουλαρικιών (μην φοβηθείς να κάνεις mix & match κρεμαστά και μονά σχέδια), cross body τσάντα και -ανάλογα την ώρα της ημέρας- κοκάλινα γυαλιά ηλίου.

Loading...

Αέρινο, άνετο και κομψό είναι το παρακάτω σύνολο, που μπορείς να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις βόλτες σου, ανεξαρτήτως ώρας. Μία αέρινη μάξι φούστα και ένα top -ιδανικά ένα co-ord μοτίβο- θα αποτελέσει μία άκρως ινσταγκραμική εμφάνιση, που θα σου δώσει αμέτρητους στιλιστικούς πόντους. Συνδύασε το look με flatform σανδάλια και μία raffia tote τσάντα.

Loading...

Τα παντελόνια, που θα σε κρατήσουν άνετη και δροσερή και το φθινόπωρο, είναι τα loose λινά, για αυτό αν δεν έχεις επενδύσει ήδη σε ένα, ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Συνδύασε το με ένα halter top σε στενή γραμμή, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με τα μεγέθη του look, δερμάτινα σανδάλια και μία κλασική μικρή τσάντα ώμου. Μην ξεχνάς, πως οι καλοκαιρινές τάσεις επιβάλλουν μικρά μεγέθη στα πιο χρήσιμα αξεσουάρ μας, τις τσάντες.

Loading...

Για τη βραδινή σου έξοδο, που θες να είσαι και άνετη αλλά και κομψή, επέλεξε ένα μαύρο blazer, jean σορτς, ένα ιδιαίτερο top και statement παπούτσια. Μην ξεχνάς πως όσο απλό και αν είναι ένα outfit, με το σωστό αξεσουάρ μπορείς να αλλάξεις εντελώς τον χαρακτήρα του. Στο εν λόγω σύνολο ταιριάζει ιδανικά ένας oversized φάκελος.

Loading...

Το slip σατινέ φόρεμα έχει συνδυαστεί με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις και τις επίσημες εκδηλώσεις. Ωστόσο, οι ιέρειες του στιλ αποφάσισαν πως το συγκεκριμένο φόρεμα έχει μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία και δυνατότητες από ένα αποκλειστικά formal outfit. Έτσι το συνδύασαν με σανδάλια, casual αξεσουάρ και μινιμαλιστική διάθεση μετατρέποντας το σε ένα ιδανικό καθημερινό look, που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ