Follow us

Καλεσμένη σε βάφτιση | Η Αθηνά Οικονομάκου σού δείχνει πώς θα ντυθείς κομψά

Η chic εμφάνιση της influencer.

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τις προσκλήσεις σε γάμους και βαφτίσεις να πληθαίνουν και με εμάς να σκεφτόμαστε κάθε φορά τι να επιλέξουμε ώστε να δημιουργήσουμε μία κομψή εμφάνιση. Ευτυχώς για εμάς, celebrities και influencers δημοσιεύουν συχνά στα Instagram προφίλ τους looks, τα οποία μας εμπνέουν και μπορούμε να αντιγράψουμε.

Ακριβώς αυτό συνέβη με την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήταν καλεσμένη σε κάποια βάφτιση και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το look που φόρεσε. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει ένα midi slip dress με χαμηλό άνοιγμα στην πλάτη, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη τσάντα ώμου. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία ζώνη-αλυσίδα και κοσμήματα που πρόσθεσαν την απαραίτητη λάμψη στο look.

Το εν λόγω φόρεμα μάλιστα είναι κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις και όχι μόνο κάποιο επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος και η βάφτιση. Εάν το συνδυάσεις δηλαδή με εσπαντρίγιες ή πλατφόρμες μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο ή εάν το φορέσεις με flat σανδάλια είναι ιδανικό για πιο casual περιστάσεις. Η ιδιαίτερη απόχρωση του μάλιστα συνδυάζεται εύκολα τόσο με χρυσά όσο και με ασημί κοσμήματα και αξεσουάρ.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου

Copy the Look

Midi slip dress Project Soma

Μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ