Follow us

Κανόνισες cocktail night με τις φίλες σου; | 10 looks που μπορείς να αντιγράψεις

Πώς θα δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση για τη βραδινή σου έξοδο

cocktail night Splash News / Ideal Image

Την περίοδο του καλοκαιριού όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Μετράς αντίστροφα για την περίοδο των διακοπών, διοργανώνεις συχνά εξορμήσεις και δεν αρνείσαι εύκολα τις προσκλήσεις σε βραδινές εξόδους. Άλλωστε όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο πιο απολαυστικό είναι ένα δροσερό cocktail με την καλύτερη παρέα, δηλαδή τις φίλες σου.

Εάν εσύ και οι φίλες σου έχετε κανονίσει να απολαύσετε το καλοκαίρι στην πόλη λίγο πριν φύγετε για το νησί, σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις για να σταθείς αντάξια της περίστασης. Οι έξοδοι με τις φίλες μας είναι η τέλεια περίπτωση για να εκφράσεις τη fashionista που κρύβεις μέσα σου και να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς και ιδιαίτερους συνδυασμούς που είχες τόσο καιρό στο νου σου.

Styling Tips

#1

Εάν είσαι fan του minimal στιλ, σου προτείνουμε να αφήσεις για λίγο τα μαύρα ρούχα σου και να τα αντικαταστήσεις με λευκά. Ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο θα φέρει έναν αέρα πολυτέλειας στην εμφάνιση σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ακόμα περισσότερο. Ολοκλήρωσε το look σου με λαμπερά κοσμήματα και να είσαι σίγουρη πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

#2

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να σκεφτείς τι να φορέσεις ή νιώθεις πως η έμπνευση σου έχει στερέψει, ένα αέρινο maxi ή midi φόρεμα θα είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή. Συνδύασε το είτε με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε με flat σανδάλια και είσαι έτοιμη για τη βραδινή σου έξοδο.

#3

Στην περίπτωση που δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή σορτς. Συνδύασε το με ένα party top και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ