Follow us

Μαρία Ολυμπία | Το φόρεμα που φόρεσε για τα γενέθλιά της σου δείχνει πώς μπορείς να ντυθείς και στο δικο σου πάρτι

Η κόρη του του Παύλου Γλύξμπουργκ γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα με την οικογένεια και τους φίλους της.

Princess Maria-Olympia Splash News / Ideal Image

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ έκλεισε τα 25 της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα πάρτι γενεθλίων. Το νεαρό κορίτσι που περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, διοργάνωσε το πάρτι της στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στο σπίτι του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Καλεσμένοι ήταν η οικογένεια της, ο σύντροφος της και κάποιοι φίλοι.

Γνωστή για την αγάπη της στη μόδα, η Μαρία Ολυμπία δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό και πολύ κομψό look. Επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα σε έντονη φούξια απόχρωση με flat σανδάλια και ολοκλήρωσε το σύνολο της ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κοριτσίστικο και ιδανικό για αυτή την εποχή.

Styling Tips

Σε περίπτωση που πρόκειται να γιορτάσεις και εσύ τα γενέθλιά σου και σκέφτεσαι να διοργανώσεις κάποιο party, το σύνολο της Μαρίας Ολυμπίας είναι μία πολύ καλή στιλιστική πρόταση. Αρκεί δηλαδή να επιλέξεις ένα mini φόρεμα στην αγαπημένη σου έντονη απόχρωση όπως το φούξια ή το κόκκινο. Μία εξίσου κομψή επιλογή είναι τα floral φορέματα που είναι επίσης πολύ καλοκαιρινά και κοριτσίστικα. Συνδύασε το φόρεμα σου με flat σανδάλια εάν θέλεις να νιώθεις άνετα και να χορέψεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια σου ή με εσπαντίγιες που δένουν με κορδέλα γύρω από τον αστράγαλο και κολακεύουν πολύ. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή κάνε layering με κολιέ και είσαι έτοιμη για το birthday party σου.

Το look της Μαρίας Ολυμπίας

Loading...

Οι ευχές των γονιών της για τα γενέθλια της

Ο Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης του στο Instagram από το party της και έγραψε "Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα". Με ένα Instagram post της ευχήθηκε όμως και η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, η οποία έγραψε "Χαρούμενα γενέθλια στη λαμπερή Ολυμπία! Συνέχισε να λάμπεις και να μας δίνεις λίγο από το χιούμορ, τη δύναμη και την ομορφιά σου. Σε αγαπώ πολύ".

Loading...
Loading...

Τα πιο κομψά φορέματα για να αντιγράψεις το look της Μαρίας Ολυμπίας

Εμπριμέ φόρεμα Zara

Κοντό φόρεμα με λάστιχο Stradivarius

Φόρεμα βαμβάκι βολάν Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ