Follow us

Τα μυστικά του καλοκαιρινού στιλ της Υβόννης Μπόσνιακ όπως τα ξεχωρίσαμε στο Instagram της

Το minimal στιλ της που θα σε εμπνεύσει.

yvonni bosniak NDP Photo Agency

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν, ακριβώς όπως και η στιγμή που θα κληθείς να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για το νησί. Βασική προϋπόθεση για να οργανωθείς σωστά είναι να έχεις ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα σου και να έχεις σκεφτεί ποια κομμάτια θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια των διακοπών σου ώστε να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις τόσο στην παραλία όσο και στις εξόδους σου.

Το Instagram και συγκεκριμένα οι λογαριασμοί των αγαπημένων σου fashion experts θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου, αφού μπορείς να αποθηκεύσεις κάποια από τα looks και να τα αντιγράψεις όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή.

Μία από τις πιο κομψές celebrities της εγχώριας showbiz, η Υβόννη Μπόσνιακ διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ. Αγαπά τις minimal γραμμές χωρίς ωστόσο να φοβάται να φορέσει έντονα χρώματα και γνωρίζει καλά πως να κάνει ακόμα και ένα απλό σύνολο να ξεχωρίσει.

Επισκεφτήκαμε λοιπόν το Instagram προφίλ της και ξεχωρίσαμε μερικά styling tips για διαφορετικές περιστάσεις του καλοκαιριού που θα σε εμπνεύσουν και σου τα παρουσιάζουμε.

Τα αγαπημένα της μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Σύμφωνα με την Υβόννη Μπόσνιακ, από τη βαλίτσα των διακοπών σου δεν θα πρέπει να λείπουν τα διαχρονικά σχέδια όπως το λευκό μπικίνι, αλλά και το κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που μπορείς να το φορέσεις και ως τοπ εκτός παραλίας. Ωστόσο, η σχεδιάστρια ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και έχει προσθέσει στη συλλογή της και πιο ιδιαίτερα σχέδια όπως μπικίνι σε animal print ή μαγιό με μακρύ μανίκι που είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς τα θαλάσσια sports.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Styling Tips για κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Το βασικό tip που σου προτείνει η Υβόννη Μπόσνιακ για ένα κομψό beach look είναι να συνδυάσεις το μαγιό σου με ένα λευκό καφτάνι. Εάν θέλεις να συνεχίσεις την ημέρα σου μετά την παραλία χωρίς να επιστρέψεις στο ξενοδοχείο, μπορείς απλώς να συνδυάσεις το καφτάνι σου με ένα τζιν σορτς ή μία φούστα.

Loading...

Το must have αξεσουάρ του καλοκαιριού

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου συλλογή σου, τότε το ψάθινο καπέλο θα ήταν το απόλυτο must have. Εκτός από την παραλία βέβαια, μπορείς να το φορέσεις και στην πόλη, ειδικά αυτή την περίοδο που έχει πολλή ζέστη. Το καπέλο σε συνδυασμό με τα γυαλιά ηλίου θα αναβαθμίσουν το ντύσιμο σου και θα σε προστατεύσουν από τις ακτίνες του ήλιου.

Loading...

Καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος με τις περισσότερες προσκλήσεις σε γάμους και βαφτίσεις, γεγονός που σου δημιουργεί την πρόκληση να ντυθείς κομψά χωρίς ωστόσο να το παρακάνεις και να είσαι overdressed. Εμείς σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Υβόννης Μπόσνιακ και να επενδύσεις σε midi αέρινα φορέματα σε αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το ροζ ή το λευκό και να τα συνδυάσεις είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε με flat σανδάλια.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ