Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Το νέο video clip της μόλις κυκλοφόρησε και φορά vintage δημιουργίες του Jean Paul Gaultier που μας θύμισαν τη Madonna

Το νέο καλοκαιρινό hit της τραγουδίστριας.

eleni foureira NDP Photo Agency

Ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού, η Ελένη Φουρέιρα μας παρουσιάζει το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι με τίτλο "Αεράκι (Το Θηλυκό)”, το οποίο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του κόσμου. Το τραγούδι με τον latin ρυθμό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των Mad VMA σε ένα act που έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού αποτελεί το δημοφιλέστερο video της διοργάνωσης και μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Τη σκηνοθεσία του επίσημου βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο George Μπενιουδάκης, ο οποίος παρουσίασε την τραγουδίστρια ως σύγχρονη θεά Αφροδίτη που αναδύεται από τη θάλασσα.

Loading...
Loading...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχουν και οι στιλιστικές επιλογές της Ελένης Φουρέιρα, η οποία φορά vintage δημιουργίες του Jean Paul Gaultier από τις Ready to Wear και Haute Couture συλλογές που δημιούργησε ο σχεδιαστής από το 1995 μέχρι το 2020. Ένα θηλυκό κοστούμι με cut outs, μαύρα σατέν γάντια με κρόσσια, bodysuit που αγκαλιάζουν το σώμα, αλλά και το iconic bra του οίκου με το κωνικό σχήμα που φόρεσε πρώτη η Madonna.

Η ιστορία του cone bra

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της μόδας και της pop κουλτούρας έμελλε να γραφτεί στην πρώτη συλαυλία που παραχώρησε η Madonna κατά τη διάρκεια του tour της με τίτλο "Blonde Ambition” τον Απρίλιο του 1990. Η εν λόγω συναυλία πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας σε ένα σκηνικό που κόστισε δύο εκατομμύρια δολάρια και την τραγουδίστρια πλαισίωναν καταξιωμένοι χορευτές του voguing. Ήταν η βραδιά που καθιέρωσε τη Madonna ως pop star και icon. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και το outfit της, αφού ήταν η πρώτη φορά που φόρεσε το σουτιέν με το κωνικό σχήμα του Jean Paul Gaultier. Όπως έχει δηλώσει ο σχεδιαστής σε συνέντευξη του στους New York Times το 2001, "Όταν μου τηλεφώνησε η Madonna το 1989, ήταν δύο ημέρες πριν από το ready to wear σόου μου και νόμιζα πως η βοηθός μου, μου έκανε πλάκα. Ήμουν μεγάλος fan της. Γνώριζε τι ήθελε. Η Madonna αγαπά τα ρούχα μου επειδή συνδυάζουν την αρρενωπότητα με τη θηλυκότητα”.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Madonna έχει εμφανιστεί πολλές φορές στη σκηνή με δημιουργίες του σχεδιαστή, αφού υπήρξε μούσα του.

Οι εμφανίσεις της Madonna με το cone bra

Δες εδώ το video clip της Ελένης Φουρέιρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ