Follow us

Waterbags | Ενώνουν τις δυνάμεις τους με 53 καλλιτέχνες για καλό σκοπό

Τις φετινές Waterbags διακοσμούν σχέδια από τους καλλιτέχνες.

MissBloom TEAM
Waterbags Courtesy of Waterbags

Για το καλοκαίρι του 2021 οι Waterbags προσκαλούν 53 καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να κοσμήσουν με τα σχέδια τους τις τσάντες της φετινής συλλογής για καλό σκοπό. Οι Μαρία Φραγκουδάκη, Όλγα Μηλιαρέση Φωκά, Λεώνη Γιαγδζόγλου, Στέλλα Καπεζάνου, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Βασίλης Καρούκ, Δάφνη Κωστoπούλου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Ζωή Ξεμαντήλωτου, Isabel Dempsey, Tom Dempsey είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που μεταφέρουν τα σχέδια τους από τον καμβά στις Waterbags. Υπάρχουν όμως και οι μικροί ανερχόμενοι καλλιτέχνες του Νηπιαγωγείου της σχολής Μωραΐτη και του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου που δημιούργησαν εντυπωσιακά σχέδια πέρα από κάθε φαντασία.

Waterbags | Ενώνουν τις δυνάμεις τους με 53 καλλιτέχνες για καλό σκοπό
Waterbags / Dempsey Isabel

Οι τσάντες που θα σε συνοδεύσουν παντού

Από την πόλη και τα ψώνια μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις και τις διακοπές στην παραλία! Οι Waterbags είναι eco-friendly, φτιάχνονται στην Ελλάδα από 100% βαμβάκι, έχουν μοντέρνο origami like πατρόν και αμέτρητα σχέδια που είναι φτιαγμένα για όλους και όλες. Η τιμή τους είναι συμβολική, ώστε με τα έσοδα των πωλήσεων να χρηματοδοτούν προγράμματα και δωρεές για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας. Έτσι, με την αγορά μιας limited edition τσάντας συμβάλλουμε στο όραμα των Waterbags, να φέρουν την αλλαγή και να κάνουν την πρόσβαση στην παιδεία, τον πολιτισμό και την υγεία σε όλα τα μέρη της χώρας πιο εύκολη.

Το κοινωνικό έργο των Waterbags για το 2021 επικεντρώθηκε στα νησιά της Σχοινούσας και της Σκοπέλου πραγματοποιώντας δωρεά σχολικού εξοπλισμού στο γυμνάσιο Σχοινούσας και κάνοντας δωρεά 40 μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια στον λιμένα της Σκοπέλου. Από το 2018 μέχρι σήμερα το brand στηρίζει και παρέχει έμπρακτα τη βοήθεια του σε όλη την νησιωτική χώρα, αλλά και την Αττική. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές δράσεις είναι αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2020, σε συνεργασία με το The Home Project, στο οποίο έγινε δωρεά 100 μασκών για ανήλικους πρόσφυγες, που φιλοξενεί στις δομές του. Στοχεύοντας στην καταπολέμηση του Covid-19 και την στήριξη του υγειονομικού συστήματος της νησιωτικής χώρας οι Waterbags έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής 6.500 μάσκες και ιατρικό εξοπλισμό.

Waterbags Dempsey Isabel
Waterbags/ Καρούκ Βασίλης

Πού θα τις βρείτε:

Πωλητήρια του μουσείου Μπενάκη, MOMus - Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γκαλερί Ζουμπουλάκη, ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία GB Corner Gifts & Flavors και New Hotel, πωλητήριο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Snfccstore και σε ακόμη 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη λίστα καλλιτεχνών και συνεργατών

Στήριξε το σημαντικό έργο των Waterbags επιλέγοντας την τσάντα με το σχέδιο του καλλιτέχνη που αγαπάς!

waterbags.gr

@water_bags

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ