Follow us

Η Havaianas "δίνει χρώμα" στα πόδια της Βραζιλιάνικης Ομάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ολυμπιακής Επιτροπής της Βραζιλίας (BOE), μια εταιρεία υποδημάτων είναι χορηγός της αποστολής και βρίσκεται στα πόδια όλων των Βραζιλιάνων αθλητών στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020

MissBloom TEAM
Havaianas Courtesy of Havaianas

Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι κάθε Βραζιλιάνος ξέρει να χορεύει samba, αλλά μπορούμε σίγουρα να εγγυηθούμε ότι όλα τα μέλη της αποστολής των Βραζιλιάνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο φοράει Havaianas! Η Havaianas υπέγραψε συμβόλαιο με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας και πέρα από το γεγονός ότι κοσμεί τα πόδια των μελών της Βραζιλιάνικης αποστολής, είναι επίσης και ένας από τους χορηγούς της ΒΟΕ (Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας) και επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μέχρι το τέλος του 2020.

Η Havaianas αποτέλεσε μέρος της στολής που φόρεσε η Βραζιλιάνικη ομάδα κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην Τελετή Έναρξης, με το κλασικό μοντέλο Havaianas Top Brazil Logo. Η εταιρεία δημιούργησε ακόμη μια επιπλέον συλλογή σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας, η οποία πωλείται κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Havaianas θα μπορέσει επίσης να πραγματοποιήσει εμπορικές ενέργειες στην τοποθεσία όπου θα βρίσκεται η ομάδα της Βραζιλίας, στην Ιαπωνία. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν πολλές ακόμα δράσεις, σε συνεργασία με την ομάδα της Βραζιλίας και την Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας.

Η Havaianas "δίνει χρώμα" στα πόδια της Βραζιλιάνικης Ομάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο

"Η Havaianas έχει δημιουργήσει μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους ανθρώπους. Αποτελούμε κομμάτι του Βραζιλίανικου τρόπου ζωής εδώ και 60 χρόνια περίπου και σήμερα είμαστε γνωστοί σε όλο τον κόσμο ως ένα brand που αντιπροσωπεύει τη χαρά, την ελευθερία και την καλοκαιρινή διάθεση. Το να είμαστε μέρος της Βραζιλιάνικης Αποστολής στην Τελετή Έναρξης μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους", λέει ο Roberto Funari, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpargatas, όπου ανήκει το brand Havaianas.

"Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε μια μάρκα όπως η Havaianas στη λίστα των χορηγών μας. Η Τελετή Έναρξης είναι η πρώτη εμφάνιση της Βραζιλιάνικης αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και τίποτα δεν είναι πιο αυθεντικό και βραζιλιάνικο από το να φοράει όλη η ομάδα Havaianas", αναφέρει ο Πρόεδρος της ΒΟΕ, Paulo Wanderley Teixeira.

Courtesy of Havaianas

"Η αξίες της Βραζιλιάνικης Ομάδας όπως η δημιουργικότητα, η ποικιλομορφία και η επιθυμία να προβάλουμε την καλύτερη πλευρά της Βραζιλίας μας συνδέει άμεσα με τη Havaianas", αναφέρει η Manoela Penna, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Marketing στη ΒΟΕ και συνεχίζει λέγοντας: "Η συνεργασία με τη Havaianas ήταν πρωτοποριακή από την αρχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που υπάρχει χορηγός υποδημάτων στην παρέλαση που γίνεται κατά την Τελετή Έναρξης. Αυτό δείχνει τη δυναμική που υπάρχει σε αυτή τη συνεργασία!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ