Follow us

Ανακαλύψαμε τα πιο άνετα ρούχα για το καλοκαίρι που θα φοράς για χρόνια

Άνεση. Διαχρονικότητα. Ανθεκτικότητα.

Dirty Laundry Γιώργος Καπλανίδης | Κώστας Αγγελετάκης / Dirty Laundry

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που επιτέλους καταφέρνουμε να χαλαρώσουμε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να υιοθετήσουμε έναν πιο γνήσιο τρόπο ζωής. Ειδικά τώρα που έχουμε αλλάξει το mindset μας και έχουμε επιστρέψει στη νέα κανονικότητα είναι η ιδανική ευκαιρία για μία στιλιστική ανανέωση. Η Dirty Laundry, πρωτοπόρος στον κόσμο της μόδας, πρόκειται να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα που συνδυάζουν τρία βασικά χαρακτηριστικά. Την άνεση, τη διαχρονικότητα και την ανθεκτικότητα.

Ανακαλύψαμε τα πιο άνετα ρούχα για το καλοκαίρι που θα φοράς για χρόνια

Με μόττο, Re-Think, Re-Imagine, Re-Connect και Re-Touch, η συλλογή της Dirty Laundry για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από casual ρούχα σε loose γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα και του επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα χωρίς κανέναν περιορισμό. Έτσι, θα νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν τα φοράς. Ταυτόχρονα, τα βαμβακερά, απαλά υφάσματα και οι καθαρές γραμμές κάνουν τα ρούχα της συλλογής διαχρονικά και up to date. Όσον αφορά στη χρωματική παλέτα της συλλογής, πρωταγωνιστές της είναι τα κλασικά, λευκό, μαύρο και μπλε, ενώ θα βρεις και πιο έντονα, ιδιαίτερα χρώματα όπως το κοραλί και το χακί.

Dirty Laundry

Τα must have κομμάτια

Στη νέα συλλογή της Dirty Laundry λοιπόν, θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από σορτς και t-shirts σε κλασικές και πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στην καθημερινότητα σου. Φυσικά, μπορείς να πειραματιστείς με το στιλ σου και να δημιουργήσεις διαφορετικούς συνδυασμούς.

Dirty Laundry
Dirty Laundry
Dirty Laundry
Dirty Laundry

Sustainability

Ένας ακόμα γνώμονας της Dirty Laundry είναι η βιωσιμότητα. Το brand έχει δεσμευτεί να υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα του. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργεί unisex ρούχα που είναι επίκαιρα όσα χρόνια περάσουν, χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υφάσματα.

Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου κομμάτια στο www.dirtylaundry.gr

Dirty Laundry

INFO

Βρείτε τη νέα συλλογή της Dirty Laundry για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021 στα πολυκαταστήματα Attica και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το e-shop της εταιρείας με ένα κλικ εδώ.

Αttica Golden Hall, 3ος Όροφος, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Αttica City Link, 3ος Όροφος, Aμερικής 4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα

Attica The Mall Athens, Ισόγειο, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι

Attica Τσιμισκή, 3ος Όροφος, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη

Dirty Laundry Flagship Store: Μεταξά 18, Γλυφάδα

Dirty Laundry S/S 2021 Campaign Credits

Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης | Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης | Fashion Editor: Άλεξ Πετσετάκης | Make up: Έφη Ramone | Μαλλιά: Χρύσανθος Σμυρναίος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ