Follow us

10 Ελληνίδες celebrities που θα σε πείσουν να αγοράσεις λευκό μαγιό πριν φύγεις για διακοπές

Γιατί αξίζει να το προσθέσεις στη βαλίτσα σου;

celebrities NDP Photo Agency

Συχνά, οι γυναίκες χανόμαστε μέσα στις νέες τάσεις της μόδας. Τα εντυπωσιακά σχέδια και οι συνδυασμοί που προτείνουν οίκοι μόδας και brands μας κάνουν να ξεχνάμε τη στιλιστική αξία που έχουν τα διαχρονικά staple κομμάτια. Όσον αφορά στην καλοκαιρινή μόδα, το λευκό μαγιό είναι σίγουρα ένα από τα items που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Μπικίνι ή ολόσωμο, ψηλόμεσο ή high leg, στράπλες ή με φαρδιές τιράντες, με cut outs ή spaghetti straps, οι επιλογές σε λευκό μαγιό που θα βρεις σε καταστήματα και e-shops είναι άπειρες και και είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό σχέδιο για το στιλ και τη σιλουέτα σου.

Πέντε λόγοι που θα σε πείσουν να επενδύσεις σε λευκό μαγιό

#1 Θα το φοράς για χρόνια

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, ωστόσο το λευκό μαγιό παραμένει σταθερά στη λίστα με τα staples του καλοκαιριού, αφού το λευκό χρώμα είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου στιλ, σωματότυπου και ηλικίας.

#2 Ταιριάζει με τα πάντα

Εάν έχεις προσθέσει στη βαλίτσα των διακοπών σου πολύχρωμα καφτάνια, φούστες παρεό σε έντονα εμπριμέ μοτίβα και φορέματα σε χαρούμενα χρώματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσεις κάποια και ένα λευκό μαγιό, το οποίο ταιριάζει αρμονικά με όλα τα παραπάνω.

#3 Μπορείς να κάνεις mix and match

Είναι μία τάση που εμφανίστηκε πριν χρόνια, ωστόσο ακόμα και σήμερα μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Εάν έχεις στη συλλογή σου πολύχρωμα ή εμπριμέ μπικίνι μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με το λευκό μαγιό σου. Να συνδυάσεις δηλαδή ένα λευκό μπικίνι τοπ με ένα εμπριμέ bottom και το αντίθετο. Έτσι είναι σίγουρο πως δεν θα βαρεθείς ποτέ τα μαγιο σου.

#4 Παίρνει τη θέση του τοπ

Αυτό το tip αφορά κυρίως τα ολόσωμα μαγιό. Ένα λευκό ολόσωμο μπορεί να πάρει άνετα τη θέση του τοπ στα βραδινά σύνολα σου στο νησί. Κάπως έτσι γλιτώνεις χώρο στη βαλίτσα και μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικούς συνδυασμούς.

#5 Θα αναδείξει το μαύρισμα σου

Σκέψου πόσο ωραία αντίθεση θα κάνει το λευκό μαγιό με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα, αφού θα την τονίσει ακόμα περισσότερο.

Τα beach looks των celebrities

Φαίη Σκορδά

Loading...

Τόνια Σωτηροπούλου

Loading...

Βίκυ Καγιά

Loading...

Υβόννη Μπόσνιακ

Loading...

Έλενα Χριστοπούλου

Loading...

Ευγενία Σαμαρά

Loading...

Μαριέττα Χρουσαλά

Loading...

Δούκισσα Νομικού

Loading...

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Loading...

Κατερίνα Καινούργιου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ