Follow us

Φλοράλ στα φλοράλ | Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε άψογα το φλοράλ μπικίνι με το κιμονό της

Δες τη σούπερ stylish εμφάνιση της ηθοποιού αλλά και το γυμνασμένο σώμα της λίγο καιρό μετά τη γέννα.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Ποια είναι τα βασικά κομμάτια που δεν αποχωρίζεται η Αθηνά Οικονομάκου; NDP

Οι διακοπές ξεκίνησαν και για την Αθηνά Οικονομάκου, που μόλις πριν λίγες μέρες ταξίδεψε με πλοίο για τη Μύκονο μαζί με τα δύο της παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα.

Δύο περίπου μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της, η ηθοποιός επέλεξε το νησί των ανέμων για ξέγνοιαστες, οικογενειακές στιγμές με την οικογένεια.

Φυσικά, δεν διστάζει να μοιραστεί τις όμορφες αυτές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας συχνά όμορφες φωτογραφίες μέσω του Ιnstagram της. Έτσι έκανε και πριν λίγη ώρα, ποζάροντας χαμογελαστή και χαρούμενη στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένει.

Αυτό που δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε είναι η ικανότητά της να συνδυάζει αριστοτεχνικά δύο διαφορετικά floral patterns και το αποτέλεσμα να εξακολουθεί να δείχνει σικ. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή μανούλα φόρεσε ένα φλοράλ μπικίνι και το συνδυάσε με ένα μακρύ φλοράλ κιμονό σε διαφορετικές αποχρώσεις, που όμως ταίριαζαν αρμονικά μεταξύ τους.

Αθηνά Οικονομάκου | Μας δείχνει το σώμα της με μπικίνι, 40 μέρες μετά τη γέννα

Ταυτόχρονα, θαυμάσαμε το πολύ γυμνασμένο κορμί της που αναδείχθηκε τέλεια από το σέξι μπικίνι και που σε καμία περίπτωση δεν προδίδει ότι μόλις πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τη μονάκριβη κόρη της.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ