Η Δανάη Μπάρκα με Zara ολόσωμο μαγιό που μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας

Γιατί πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμα μαγιό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Τις διακοπές της στο Αιγαίο απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα αυτή την περίοδο, λίγο πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό και την εκπομπή της στο Mega "Πάμε Δανάη". Η παρουσιάστρια μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τις διακοπές της και διατηρεί μία πολύ καλή σχέση με το κοινό ακόμα και το καλοκαίρι.

Όπως μας έδειξε στα Instagram stories της, η Δανάη Μπάρκα αυτές τις ημέρες περνά τις διακοπές της στη Σέριφο, ένα νησί που έχει δηλώσει πολλές φορές πως αγαπά πολύ. Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε μία φωτογραφία της, στην οποία χαλαρώνει μέσα στη θάλασσα και εμείς ξεχωρίσαμε το μαγιό που φορά.

Δανάη Μπάρκα | Αυτά είναι τα αγαπημένα της μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ολόσωμο, στράπλες μαγιό σε έντονη μοβ απόχρωση από τη beachwear συλλογή του brand, Zara. Το εν λόγω μαγιό υπάρχει σε διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και σε σχέδιο με έναν ώμο και αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου. Ο λόγος είναι πως μπορείς να το φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σου στο νησί, αφού είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορεί να φορεθεί άνετα ως τοπ. Συνδύασε με το με σορτς, βερμούδες ή φούστες και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

Το beach look της Δανάης Μπάρκα

Βρες εδώ μαγιό όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα

Μαγιό με έναν ώμο και βολάν Zara

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο Zara

Στράπλες μαγιό με βολάν Zara