Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | Όλες οι λεπτομέρειες του bridal look της νύφης

Ήταν απαστράπτουσα και τρισευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της.

δανάη μιχαλάκη NPD

Στις 7 Αυγούστου πραγματοποίηθηκε ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους της χρονιάς, αυτός της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Και μπορεί η μεγάλη αυτή μέρα να συνέπεσε με τις πολύ δύσκολες και "σκοτεινές" στιγμές που διανύει η χώρα μας, το χαρμόσυνο αυτό γεγονός όμως μάς έδωσε μια αχτίδα αισιοδοξίας και χαράς.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σύρο

Εμείς πάντως θαυμάσαμε το bridal look της όμορφης ηθοποιού που έλαμπε τρισευτιχισμένη πλάι στον αγαπημένο της. Το ολόλευκο νυφικό της ήταν από δαντέλα ενώ είχε πολύ εντυπωσιακή πλάτη και ανοιχτό ντεκολτέ που κολάκευε το κορμί της δημοφιλούς ηθοποιού. Το άκρως ρομαντικό στιλ του ήταν σε πλήρη αρμονία με την αισθητική της νύφης, όπως την έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, ενώ ακόμα και η ιδιαίτερη ανθοδέσμη είχε κάτι ρετρό και ρομαντικό.

Όσο για τα κατάξανθα μαλλιά της, τα είχε μαζεμένα ψηλά σε ένα υπέρκομψο σινιόν που τόνιζε και αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ το μακιγιάζ ήταν όσο διακριτικό απαιτούσε η εποχή και η ζέστη που κυριαρχούσε στο νησί. Σε μπεζ και καφέ τόνους, αυτό ακριβώς ήταν το makeup look που περιμέναμε από εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Δανάη Μιχαλάκη | Όλες οι λεπτομέρειες του bridal look της νύφης
δανάη Μιχαλάκη
δανάη Μιχαλάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ